×

Mopedkurs

Kurs ID: 69603

Mopedkurs med oppstart onsdag 1. aug 2018 hos Kjørpent. Kurset starter klokken 16:00 (oppmøte ca. 15 min. tidligere) og varer frem til ca. klokken 18:30 (avhengig av pauser). Spør læreren for nøyaktige tider, hvis du skal avtale henting eller nå kollektiv transport mv.

Kursdetaljer

Mer informasjon om dette kurset

Fra 1. januar 2017 er det nye krav til moped opplæring. De nye kravene til mopedlappen er basert på individuelle prestasjoner. Før du kan øvelseskjøre med moped -både privat og hos trafikkskole, må du ha et teoretisk grunnkurs slik som kravene er til andre 2-hjul førerkort. Dette kurset er et slikt godkjent teoretisk grunnkurs og vi har valgt å kalle kurset for mopedkurs.

Kurset varer i 3 timer og kan taes når som helst hele året.

Kontakt oss på forhånd om du skulle ha noen spesielle behov, så kan vi tilpasse vår undervisning best mulig for deg. Du kan du chatte, ringe eller sende oss mail. Vi ser helst at dere betaler kort eller kontant ved oppmøte på første kurskveld.

Hos oss er det enkelt å ta lappen uansett hvor i Bergen du holder til. Vi har lærere i Åsane, Arna, Sotra, Askøy, Fana og Loddefjord. Vi dekker HELE Bergen!


Kursoversikt

VEIEN TIL FØRERKORTET!

Trafikkskolen Kjørpent i Bergen, og våre medlemsskoler, består av et team på 8 lærere som ønsker å hjelpe deg i førerkortklasse B, B-automatgir, MC, moped tilgenger og trafikalt grunnkurs. Vi holder de nødvendige kursene i de førerkortklassene du trenger og i tillegg holder vi ledsagerkurs, ECO-driving kurs og 65+ kurs. Vårt team består av Kjørpent ansatte og 7 medlemskoler, hvor alle representerer trafikkskolen Kjørpent og de kvaliteter og service Kjørpent står for. Du kan selv velge lærer når du blir elev hos oss eller tilfeldig få en tildelt lærer.

AMP by FUNBIT