Navigasjon
×

Trafikalt Grunnkurs

Kurs ID: 87810

Trafikalt Grunnkurs med oppstart mandag 11. okt 2021 hos Kjørpent. Kurset starter klokken 12:00 (oppmøte ca. 15 min. tidligere) og varer frem til ca. klokken 15:15 (avhengig av pauser). Spør læreren for nøyaktige tider, hvis du skal avtale henting eller nå kollektiv transport mv.

Kursdetaljer

Dette kurset har oppstart på 2 forskjellige dato(er).


Mer informasjon om dette kurset

På grunn av restriksjoner fra FHI, Helsedirektoratet og Statens vegvesen vil Trafikalt grunnkurs holdes for kun 12 elever kontra 16 elever normalt pga smittevernstiltakene. Vi sørger for at alle offentlige krav vil bli gjennomført slik at vi tar vare på kundenes behov. Smittevernstiltak i våre lokaler vil bli opplyst på forhånd samt ved ankomst. Vi ønsker at dere respekterer disse tiltakene. Ta kontakt om det er noe uklart.

Kurset vil kun bli gjennomført med minimum 8 deltagere. Om kurset blir kansellert, vil vi tilby deg neste tilgjengelig kurs.

Vi minner om at disse kursene ikke inneholder mørkedemo (sesongbasert), hvor dette må gjennomføres i en senere periode. Prisen for kurset inkluderer IKKE mørkedemonstrasjon.

 

Kurset gir rett til øvelseskjøring selv om  mørkedemo ikke er gjennomført.

 

Les mer om midlertidige forskrifter her

Dette kurset går over fire dager

 

Oppmøtested er Kjørpent AS på Danmarksplass, Solheimsgaten 12.

Trafikalt grunnkurs

Dette kurset koster kun 1590,- 

Dette trafikale grunnkurs er inkludert førstehjelp i prisen. Kursets går over 4 dager.

Før privat øvelseskjøring må TGK være gjennomført. Kurset kan tas etter fylte 15 år.

Personer fylte 25 år er fritatt de første 10 timene av TGK, men må ha førstehjelp(4 timer) og mørkekjøring (3 timer).

Ta kontakt med oss for spørsmål!

 

Vi foretrekker betaling med visakort første kursdag.


 

 


 


Informasjon om trafikalt grunnkurs

Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Når du har fullført trafikalt grunnkurs, får du et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre.

Kurset er obligatorisk og varer 17 timer. Det vil gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører. Du må være minst 15 år for å ta kurset på en trafikkskole, men du kan også ta kurset i 10. trinn på ungdomsskolen.

Hva lærer du på trafikalt grunnkurs?

Bevis for øvelseskjøring

Når du har fullført trafikalt grunnkurs, får du et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre. Du må ha med beviset og godkjent legitimasjon med bilde både når du tar kjøretimer på trafikkskolen og når du øvelseskjører privat.

Beviset finner du også på nett under Din side. Utskrift eller bilde av beviset fra nettsidene er ikke gyldig som bevis hvis du blir stoppet i kontroll når du øvelseskjører, du må logge inn og vise nettsiden. Du kan selvfølgelig også vise papirversjonen av beviset som du har fått av Statens vegvesen. Når du logger inn på Din side hos vegvesenet, ser du også hvor langt du er kommet i føreropplæringen din.

Når er beviset gyldig?

Når du har gjennomført trafikalt grunnkurs er det ingen tidsbegrensning på beviset så lenge reglene ikke endres. Tar du kurset i perioden 16. mars - 31. oktober uten å få gjennomført mørkekjøring, må du se på beviset ditt for å vite når på året, eller hvor lang tid framover, det er gyldig. På nettbeviset i Din side kan du enkelt se om mørkekjøring er gjennomført og om beviset er gyldig eller ikke.

Har du førerkort fra før?

Da er det ikke nødvendig å ta trafikalt grunnkurs.

Er du over 25 år?

Da er du fritatt for deler av trafikalt grunnkurs, og kan kjøre uten øvelseskjøringsbevis. Husk alltid å ha med deg legitimasjon. Førstehjelp og mørkekjøring er obligatorisk for alle. Mørkekjøring kan gjennomføres etter prøven dersom du tar prøven i tidsrommet 16. mars - 31. oktober.

Kjørpent.no hjelper hundrevis av elever med trafikkopplæring hvert eneste år. Vi tilfredstiller alle offentlige krav og vi har stort fokus på trafikksikkerhet. Som kunde og elev hos oss, er du sikret en god og profesjonell oppfølging. Er du fornøyd - fortell det til alle. Om du mot formodning ikke er fonøyd, gi oss et ord.

Kontakt oss på forhånd om du skulle ha noen spesielle behov, så kan vi tilpasse vår undervisning best mulig for deg. Du kan du chatte, ringe eller sende oss mail. Vi ser helst at dere betaler kort eller kontant ved oppmøte på første kurskveld.

Hos oss er det enkelt å ta lappen uansett hvor i Bergen du holder til. Vi har lærere i Åsane, Arna, Sotra, Askøy, Fana og Loddefjord. Vi dekker HELE Bergen!


Kursoversikt

VEIEN TIL FØRERKORTET!

Trafikkskolen Kjørpent i Bergen, og våre medlemsskoler, består av et team på 8 lærere som ønsker å hjelpe deg i førerkortklasse B, B-automatgir, MC, tilhenger og trafikalt grunnkurs. Vi holder de nødvendige kursene i de førerkortklassene du trenger og i tillegg holder vi ledsagerkurs, ECO-driving kurs og 65+ kurs. Vårt team består av Kjørpent ansatte og 7 medlemskoler, hvor alle representerer trafikkskolen Kjørpent og de kvaliteter og service Kjørpent står for. Du kan selv velge lærer når du blir elev hos oss eller tilfeldig få en tildelt lærer.

AMP by FUNBIT

Chatt med oss