Navigasjon
×

VI TILBYR INTENSIV OPPLÆRING

Det er dessverre aldri en fasit til hvor lang tid det tar å få et førerkortet. Vårt mål er å gjøre alle våre elever klare for å ferdes trygt og effektivt i trafikken etter endt opplæring, rasket mulig.

INTENSIV OPPLÆRING

Dine ønsker, forutsetninger og motivasjon er viktige elementer vi tar hensyn til og jobber utifra. Ønsker du å bli fortest mulig ferdig med førerkortet og nyte friheten det bringer? Vi vil sammen med deg skreddersy en plan slik at du vil nå dine ønsker rasket mulig. Les mer om de ulike klassene vi tilbyr intensiv opplæring på:
Rentefri avbetaling

Vi kan tilby finansiering (rentefri avbetaling) i samarbeid med SVEA Finans.

Les mer om rentefri avbetaling

Hos oss er DU i fokus!

Hos Kjørpent er du som kunde alltid i fokus.

Les mer om veien til førerkortet eller ta kontakt med oss

DRØMMER OM MC LAPPEN?

Kjørpent har dyktige og erfarne lærere.

Førerkort MC - alt om MC leser du her

Besøk oss på vår adresse i Bergen eller kontakt oss på telefon/sms/mail

Vis i Google kart

VEIEN TIL FØRERKORTET!

Trafikkskolen Kjørpent i Bergen, og våre medlemsskoler, består av et team på 8 lærere som ønsker å hjelpe deg i førerkortklasse B, B-automatgir, MC, tilhenger og trafikalt grunnkurs. Vi holder de nødvendige kursene i de førerkortklassene du trenger og i tillegg holder vi ledsagerkurs, ECO-driving kurs og 65+ kurs. Vårt team består av Kjørpent ansatte og 7 medlemskoler, hvor alle representerer trafikkskolen Kjørpent og de kvaliteter og service Kjørpent står for. Du kan selv velge lærer når du blir elev hos oss eller tilfeldig få en tildelt lærer.

AMP by FUNBIT

Chatt med oss