×

Kjørpents personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Kjørpent samler inn og bruker personopplysninger.

Kjørpent, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.kjorpent.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Kjørpents behandlinger av personopplysninger på kjorpent.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Funbit Consulting AS er Kjørpents databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Kjørpent og Funbit Consulting AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Kjørpent og Funbit Consulting AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Nettstatistikk

Kjørpent samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på kjorpent.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Facebook Pixel på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Kjørpent til andre aktører.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Nederst på nettsiden kjorpent.no vil du finne en side som heter “Cookies”, her kan du få en komplett oversikt over hvilke informasjonskapsler som blir brukt på nettstedet.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Påmelding til arrangementer

Vi har liste over kurs på vårt nettsted, samt mulighet for påmelding til hvert enkelt kurs. For å melde deg på et kurs, må du skrive inn e-post adresse, navn, telefonnummer og fødselsdato. Vi bruker denne informasjonen for å ha oversikt over hvem som har meldt seg på et kurs. Det kan hende at vi har behov for å komme i kontakt med påmeldte, for å gi viktige beskjeder, i så tilfelle hender det at vi bruker e-post, telefon eller sms.

Kontaktskjema

På nettsiden kan du be Kjørpent om å ta kontakt med deg, når du bruker kontaktskjema vil vi benytte den informasjonen du gir fra deg, til å ta kontakt med deg. Vi har ingen rutiner for regelmessig sletting av denne informasjonen.

TABS

Kjørpent benytter det skybaserte systemet TABS. Her registreres all informasjon om alle elever som gjennomfører opplæring hos oss, følgende informasjon hentes inn:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer/E-post
  • Fødsels og personnummer
  • Oversikt over gjennomført opplæring
  • Faktura og reskontroinformasjon på hver enkelt elev

Det eksisterer egen databehandlingsavtale mellom Kjørpent og Lime Green Digital AS

E-post og telefon

Kjørpent benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet.

Kjørpents medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

De ansatte hos Kjørpent knytter telefonnummer og navn på elever for å yte best mulig service gjennom SMS og vanlig talekommunikasjon, da dette er noe som forekommer ofte.

Opplysninger om ansatte

Kjørpent behandler personopplysninger om sine ansatte for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Det er daglig leder, administrasjon som har det daglige ansvaret for dette. Det registreres nødvendige opplysninger for utbetaling av lønn, for eksempel grunndata, lønnsnivå, tidsregistrering, skatteprosent, skattekommune og fagforeningstilhørighet. Andre opplysninger om ansatte er knyttet til vedkommendes arbeidsinstruks og tilrettelegging av vedkommendes arbeid. Sletterutiner for personalopplysninger følger regnskapsloven og arkivloven. Opplysninger om navn, stilling og arbeidsområdet regnes å være offentlige opplysninger og kan publiseres på tilsynets nettsider.

Annen relevant lovgivning

I tillegg til personopplysningsloven har blant annet følgende lover betydning for Kjørpents behandling av personopplysninger.

Offentlighetsloven med forskrifter inneholder reglene for når et dokument er offentlig tilgjengelig for allmennheten, og når et dokument kan unntas offentlighet. Kjørpent praktiserer meroffentlighet, det vil si at tilsynet så langt det er mulig etterstreber at dokumenter skal være offentlige. Forvaltningsloven inneholder saksbehandlingsregler for hvordan saken din vil bli behandlet i Kjørpent. Som part i saken har du særskilte rettigheter, bl.a. om innsyn i sakens dokumenter.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Kjørpent har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Kjørpents systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Kjørpent ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

  • Navn: Roger Bjørnø
  • E-post: post@kjorpent.no
  • Telefon: +47 942 05 555
  • Postadresse: Solheimsgaten 12, 5058 Bergen


VEIEN TIL FØRERKORTET!

Trafikkskolen Kjørpent i Bergen, og våre medlemsskoler, består av et team på 8 lærere som ønsker å hjelpe deg i førerkortklasse B, B-automatgir, MC, moped tilgenger og trafikalt grunnkurs. Vi holder de nødvendige kursene i de førerkortklassene du trenger og i tillegg holder vi ledsagerkurs, ECO-driving kurs og 65+ kurs. Vårt team består av Kjørpent ansatte og 7 medlemskoler, hvor alle representerer trafikkskolen Kjørpent og de kvaliteter og service Kjørpent står for. Du kan selv velge lærer når du blir elev hos oss eller tilfeldig få en tildelt lærer.

Best anbefalt i Bergen!

Vis omtaler

PAKKEPRISER

ØVELSESKJØRING

*Kr. 2 100,-

Verdi kr 2 780,- SPAR 680,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 4 stk. kjøretimer
  • Ledsagerveiledning
  • Tips til øvingsområder
  • Planlegging og oppfølging
  • Elevkonto på nett
  • SMS varsling

FØRERKORT KLASSE B

Kr. 22 500,-

Verdi kr 23 540,- SPAR 1040,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 10 kjøretimer
  • 2 obligatoriske trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på bane*
  • Sikkerhetskurs på vei
  • Leie av bil til førerprøve*
  • SMS varsling

FØRERKORT KLASSE B

Kr. 28 800,-

Verdi kr 30 490,- SPAR 1690,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 20 stk. kjøretimer
  • 2 obligatoriske trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på bane*
  • Sikkerhetskurs på vei
  • Leie av bil til førerprøve*
  • SMS varsling

FØRERKORT KLASSE B

Kr. 35 100,-

Verdi kr 37 440,- SPAR 2300,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 30 stk. kjøretimer
  • 2 obligatoriske trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på bane*
  • Sikkerhetskurs på vei
  • Leie av bil til førerprøve*
  • SMS varsling

FØRERKORT KLASSE A

Kr. 20 280,-

Verdi kr 21 280,- SPAR 1 000,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 6 stk kjøretimer kl A
  • 2 stk. obligatoriske trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på bane
  • Sikkerhetskurs på vei
  • SMS varsling
  • Leie av mc til førerprøve

FØRERKORT KLASSE A2

Kr. 19 230,-

Verdi kr 20 230,- SPAR 1000,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 6 stk kjøretimer kl A2
  • 2 stk. obligatoriske trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på bane
  • Sikkerhetskurs på vei
  • SMS varsling
  • Leie av mc til førerprøve

FØRERKORT KLASSE A1

Kr. 20 420,-

Verdi kr 21 420,- SPAR 1000,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • 10 stk. kjøretimer A1
  • 2 stk. obligatoriske trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på vei
  • Leie av mc til førerprøve
  • Sikkerhetskurs i trafikk
  • SMS varsling

FØRERKORT KLASSE AM146

Kr. 8100,-

Verdi kr 8550,- SPAR 450,-

Bestill nå

Tilbudet KAN inneholde

  • Kjøretekniske øvelser
    (4 timer - Ikke obligatorisk)
  • Trinnvurdering trinn 2 (1 time)
  • Sikkerhetskurs i trafikk (4 timer)
  • Trinnvurdering trinn 3 (1 time)
  • Sikkerhetskurs på vei (4 timer)

FØRERKORT KLASSE B96

Kr. 6900,-

Verdi kr 7500,- SPAR 600,-

Bestill nå

Tilbudet inneholder

  • Lastsikringskurs
  • 2 obligatoriske
    trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på vei
  • SMS varsling

FØRERKORT KLASSE BE

Kr. 8100,-

Verdi kr 9000,- SPAR 900,-

Bestill nå

Tilbudet inneholder

  • Lastsikringskurs
  • 2 obligatoriske
    trinnvurderingstimer
  • Sikkerhetskurs på vei
  • SMS varsling
  • Leie av bil til førerprøve

AMP by FUNBIT