Intensivopplæring MC

Trenger du førerkortet raskt i forbindelse med jobb eller studier? Ved jevne mellomrom møter vi på elever som har behov for lappen innen kort tid, gjerne til en spesifikk dato. Er du motivert og forberedt på å jobbe hardt og mye, kan vi legge til rette for dette. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at alle lærer ulikt og opplæringen må tilpasses hver enkelt elev ut fra nivået du befinner deg på.

Vi kan også tilby intensivopplæring på bil og tilhenger. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en plan som tar sikte på å gi deg lappen raskest mulig.

Hva er intensivopplæring?

Det er stor forskjell på intensivkurs og intensivopplæring. Intensivkurs som strekker seg fra en fast dato til en sluttdato er faglig sett en uforsvarlig modell. I slike tilfeller er det umulig å kunne garantere førerkort eller at du blir en dyktig sjåfør.

Vi kan derimot tilby intensivopplæring, hvor vi sammen fokuserer på å lage en plan som alltid vil sørge for at din opplæring blir så rask som mulig med utgangspunkt i ditt nivå/tempo.

For å kunne gjennomføre intensivopplæring på bil, må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før du starter med kjøretimer. Det vil også være en fordel om du har kjørt en del privat og har gode teorikunnskaper på forhånd. Dersom du har liten eller ingen erfaring vil du naturlig nok måtte beregne noe ekstra tid.

Opplæringen hos Kjørpent AS vil alltid være skreddersydd etter dine forutsetninger og behov. På den måten vil gjennomføring og antall timer variere fra elev til elev.

Interessert i intensivopplæring?

Ta kontakt med oss så setter vi opp en plan for deg!

Våre MC-lærere

Se våre kommende kurs