Bestill time til mørkekjøring

Mørkekjøring er obligatorisk for alle som skal ta førerkort for første gang. Kurset foregår i vinterhalvåret (15.okt - 15.mars) og har en varighet på tre timer. Hensikten med kurset er å øke forståelsen for hvordan trafikkulykker i mørket kan unngås. Mørkedemo er en del av det obligatoriske trafikale grunnkurset.

Har man tatt trafikalt grunnkurs i sommerhalvåret (16.mars - 15.okt), må man ta mørkedemo (i mørkedemo sesongen) før man kan øvelseskjøre i vinterhalvåret.
De som er over 25 år er fritatt deler av trafikalt grunnkurs, de må derimot gjennomføre førstehjelpskurs og mørkedemo før den praktsike førerprøven.

Dersom du har ervervet førerkort i sommerhalvåret er det ikke "mulig" å gjennomføre mørkedemo før den praktiske førerprøven og vil derfor få en begrenset gyldighetsdato på førerkortet til 1.november samme år.
Med tanke på at mørkedemo sesongen starter 15.okt og det er lange ventelister, er det veldig viktig at man gjennomfører mørkedemo så snart sesongen starter (før 1.november), slik at man har et varig og gyldig førerkort. 

Meld deg på kurs som passer deg best eller ta kontakt med oss om noe er uklart.

Ingen tilgjengelige kursdatoer?
Du kan registrere deg på forhåndspåmelding for mørkedemo utenfor sesong, så tar vi kontakt og prioriterer deg når sesongen nærmer seg i sep/okt.
Ved påmelding vil du også få et avslag på 100,- for dette kurset.. 

Kurs

Ingen kommende kurs for øyeblikket, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Trykk her.