Våre Omtaler

Kjørpent.no hjelper hundrevis av mennesker med trafikkopplæring hvert eneste år. Vi tilfredstiller alle offentlige krav og vi har stort fokus på trafikksikkerhet. Som kunde og elev hos oss, er du sikret en god og profesjonell oppfølging. Er du fornøyd - fortell det til alle. Om du mot formodning ikke er fornøyd, kontakt vår daglig ledere.
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk for en super god opplæring Can. Takket være deg bestod jeg oppkjøring på første forsøk Utrolig bra kjørelærer du er. Anbefaler Can på det sterkeste om du ønsker en hyggelig, nøyaktig og tålmodig kjørelærer. Tusen tusen takk for den store gode hjelpen din CAN

portrett

Mvh Øzcan

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk for skikkelig god opplæring! Vil takke Jens Petter for bestått med glans på første forsøk!

portrett

Mvh Stian Ølnes

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Anders som lærer, og kan anbefale han til alle, alltid god stemning i bilen! gledet meg til hver time og ha Anders. beste kjøretimene eg har hatt og besto oppkjøring glatt første forsøk. 5/5

portrett

Mvh Fredrik Mathisen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Bra kjøreskole, godt læringsmiljø. Jeg hadde Can som kjørelærer. En morsom og målrettet type lærer, som legger ekstrem vekt på at du skal bli en god og trygg sjåfør, fremfor rent fokus på oppkjøring. Jeg bestod på første forsøk, men det hele ble mye mer naturlig enn om vi utelukkende hadde fokusert på hva en sensor ser etter. Alt i alt en fin opplevelse. Pedagogisk bra i tillegg til sosialt hyggelig. Har bare positive ting å si!

portrett

Mvh Sebastian Roost

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Can som kjørelærer en veldig hyggelig kjørerlærer liker å slå av en prat og hadde kun gode og morsomme samtaler som hjalp meg under kjøringen. Lærer alt på en fin og ryddig måte. Besto oppkjøring på første forsøk takke være han. Anbefales på mitt sterkeste.

portrett

Mvh Haval Hashim

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig forståelsesfulle med kjøretimene. Gjør sitt beste for å hjelpe elevene sine. Gjør alt etter tempo som er ønskelig for eleven og veldig effektive. Anbefaler på mitt sterkeste og prikken over i’en: de har fine biler som du kan kjøre.

portrett

Mvh Haval Hashim

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Can som kjørelærer og kan anbefale han på det sterkeste! Du skal lete lenge etter en som er så tålmodig, pedagogisk, forståelsesfull og ikke minst svært dyktig! Jeg gikk fra å være "redd" for å sette meg bak rattet, til å kose meg med bilkjøring. Kjøretimene var lærerike og hyggelige, og Can fokuserer veldig på å forstå hva nettopp DU syntes er vanskelig/utfordrende. Jeg kunne skrevet side opp og side ned med alle de positive erfaringene jeg har med Kjørpent og Can, men kort oppsumert: Bergens, om ikke verdens (satt på spissen) beste kjøreskole!

portrett

Mvh Ramona

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Jens Peter som er en fantastisk kjørelærer, anbefales på det sterkeste. Resten av gjengen og virket super hyggelig og imøtekommende. Opplæringen var effektiv, kjøretimene var hyggelig oog han var fleksibel med tidspunkt. 10/10

portrett

Mvh Joakim Nøss Rostrup

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fra amateur til bestått på kort tid. Veldig fleksibel. Ekstremt dyktige lærere som gir god opplæring og tilbakemeldinger. Ekstra skryt til Can og Marius. Anbefales virkelig. Flott skole.

portrett

Mvh Bekki

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tipp topp tommel opp til Marius. Imponerende tålmodig :D

portrett

Mvh Nat

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Can The Man er verdens beste kjørelærer!! I en stressfull periode før oppkjøring, var det fantastisk å ha en rolig og tålmodig(!) kjørelærer. Jeg besto oppkjøring på første forsøk og takket være Can føler jeg meg trygg i trafikken. Vil du kjøre en fet bil, høre på bra musikk og ha god stemning i bilen, bør du velge Can :))))

portrett

Mvh Vilde

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Ann Kornelia som kjørelærer, og hun var helt fantastisk flink til å lære vekk alt som var. Anbefales på det høyeste!

portrett

Mvh Benjamin M

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk for veldig effektiv og ikke minst trygg MC opplæring. Iløpet av to måneder var jeg klar for oppkjøring og stod med glans. Anbefaler på det varmeste Jens Peter og resten av gjengen hos Kjørpent 😊👍

portrett

Mvh Gjert Are Davidsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Anders W. som kjørelærer og bestod oppkjøring på første forsøk! Han er veldig snill, tålmodig, flink til å lære bort og fortjener masse skryt :) Jeg var livredd for å kjøre bil, men han var veldig god på å tilpasse læringen etter mine behov og ønsker. Anbefaler han som kjørelærer til alle, uavhengig om man aldri har kjørt eller har kjørt mye. Her får man mye kunnskap og ikke minst fine samtaler 👏�� Ellers er alle som jobber hos kjørpent veldig hyggelige og profesjonelle!

portrett

Mvh Karianne Heggheim

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Gikk fra å aldri ville ha lappen til å være kjempe komfortabel med å kjøre , kjempe oppplæring med can!

portrett

Mvh Kate

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjempefornøyd med opplæring, veldig fornøyd med Jens P. 😊

portrett

Mvh E

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er kjempe fornøyd med opplæringen hos Kjørpent. Jeg kjørte med Marius og jeg kan som tidligere elever klart bekrefte at dette er en kunnskapsrik og dyktig kjørelærer. Med Marius som kjørelærer kan du være sikker på at standarden settes høyt. Jeg følte at mine ferdigheter som sjåfør kontinuerlig var under utvikling. Marius var alltid flink til å identifisere forbedringsområder ved kjøringen slik at jeg til enhver tid hadde noe å jobbe med for å utvikle meg som sjåfør. Etter å ha gjennomført Kjørpent sine anbefalte forberedelser før oppkjøringen bestod jeg oppkjøring på første forsøk uten det minste problem. Her er du i trygge hender! Jeg anbefaler både Marius som kjørelærer og Kjørpent som kjøreskole på det varmeste.

portrett

Mvh Haakon

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg fikk førerkort på første forsøk takket være Marius. Han er tålmodig, hyggelig og utrolig kunnskapsrik. Fikk super oppfølging gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste :))

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fikk en kjempehyggelig lærer som sammen med meg skapte en plan for - først og fremst- hvordan lære å kjøre bil på mest mulig gunstig vis- og dermed kapre førerkortet. Det funket fint og jeg sitter igjen med lappen. Fornøyd!

portrett

Mvh Hans Jakob

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Marius som kjørelærer som guidet og hjalp meg for å få førerkort på bil. Utrulig dyktig, kunnskapsrik og tålmodig. Flink til å finne svake punkter med kjøringen å øve på disse, anbefaler på det varmeste.

portrett

Mvh Christian Stokka

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Tommy som kjørelærer, hyggeligste, profesjonelle og gøyeste kjørelæreren jeg noen gang har møtt 10/10 :) Klarte å bestå førerprøven på 1 forsøk i dag takket være Tommy. Resepsjons damen er kjempe hyggelig og alltid i godt humør. Anbefaler denne skolen 11/10. Blir du sykt heldig så for du Tommy som kjørelæreren din!

portrett

Mvh Maciek

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Marius som kjørelærer, han er 10/10.

portrett

Mvh Kadar Jama

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg var kanskje en av de mer håpløse tilfeller (clutch, brems, gass = what, the, fuck) men utrolig nok så ble jeg klar til oppkjøring og bestod fint. Samtidig som man får et godt dypdykk i Cans musikksmak så var det hele tiden en god atmosfære i bilen tross mange potensielle dødsfall. Can var meget tilpasningsdyktig, morsom og ikke minst utrolig tålmodig. Anbefales!

portrett

Mvh Tilia

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Anders som kjørelærer, utrolig flink og tålmodig fyr! Kjempe greie mennesker som jobber der også. Fikk en veldig rask og god opplæring. Anbefales på det sterkeste!!

portrett

Mvh Ajla mujanovic

portrett
Group 3

Har tatt lappen på motorsykkel og bil hos Roger på kjørpent og kunne ikke vært mer fornøyd. Fantastiske kjørelærere, ypperlig service og en trygg og god kjøreopplæring. Anbefaler Kjørpent på det sterkeste!

portrett

Mvh Eirin Bungum

portrett
Group 3

Jeg har kun positivt å si om Kjørpent. Jeg hadde Ann Kornelia som lærer, og jeg har virkelig kost meg på veien til å bli en selvstendig kjører! Jeg og kjørelæreren klikket med en gang og hadde en utrolig fin kontakt og kjemi mellom oss. Det blir faktisk trist å ikke møte hun mer. Jeg bestod på første oppkjøring, selv om jeg ikke hadde tro på meg selv! Jeg anbefaler ALLE å velge kjørpent, for nå kan jeg kjøre pent på alle veiene🥰

portrett

Mvh Stine Sofie Ludvigsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde et ønske om å få lappen raskt og ha det gøy gjennom prosessen. Og Kjørpent var perfekt på alt dette, jeg hadde det veldig gøy med kjørelæreren min Ann. Hun hjalp meg med å kjøre trykt og var veldig flink på å motivere meg og, å få vekk stresset på oppkjøringen. Jeg er veldig veldig fornøyd med denne kjøreskolen og anbefaler den på det høyeste

portrett

Mvh Simon

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Nervøsitet? Usikkerhet? Stress? Disse og flere har ingen betydning hvis du skal kjøre med Can hos Kjørpent. Har ingenting negativt å si om kjøreopplevelsen min mens eg var her og anbefaler andre å bygge kjøreegenskapene deres her. Om du ønsker å bli en god sjåfør samtidig som du har det kjempegøyt så anbefaler eg Can som kjørelærer. Tilgjengelig til tider man ikke skal forvente, sinnsykt gode egenskaper til å lære andre til å kjøre pent og ikke minst tidige historier 😂 Du glemmer at du sitter med kjørelærer til tider og tror du sitter med en kompis, dette var det eg trengte til å bestå oppkjøringen med glans. Vil nesten våge å garantere du vil glede deg til kjøretimene, ikke bare for å kjøre med han fete kjørelæreren, men også fordi du kommer til å raskt se at dine kjøreegenskaper vil forbedre seg tidlig så lenge du følger med på ka kjørelærer prøver å formidle. Gikk fra å være usikker på min kjøring til å være selvsikker og bevist på min kjøring på 3 korte måneder. Uforglemmelig er ordet eg vil bruke for å beskrive helheten. Eg vil gi 6 av 5 tilgjengelige ⭐️

portrett

Mvh Sam

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Ann Kornelia som kjøre lærer og hun er utrolig hyggelig, lærte mye av vær eneste kjøre time og ble veldig trygg på veiene og trafikkbilde

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med skole og kjørelærer! Stor takk til Ann Kornelia for en suuuuper gøy og veldig lærerik opplæring!:) Kjørpent er best, anbefales!

portrett

Mvh Christine

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Dette er en kjøreskole som virkelig vil og gjør det beste for sine elever. Du blir møtt av verdens hyggeligste dame (VIBEKE) når du kommer inn og deretter blir tatt godt imot av hver enkelt kjørelærer. Altså jeg må si jeg allerede savner dette stedet! Jeg tok lappen på litt over en måned (med effektiv innsats) takke være min dyktige kjørelærer CAN! De gode ryktene jeg hadde hørt om han var sanne, for med CAN som kjørelærer blir du en god sjåfør og ikke minst består oppkjøringen med glans. Dette er stedet du blir forstått, sett og hørt på og jeg garanterer at en vil glede seg til hver kjøretime!

portrett

Mvh Didem Øztas

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Can som kjørelærer, og anbefaler han på det sterkeste! Da jeg startet kunne jeg så vidt gire, men etter et par måneder bestod jeg oppkjøringen med glans, og har fått komplemanger på kjøringen min siden. Om du vil bli en GOD sjåfør, og kunne ha det gøy mens du lærer, så velger du Can! (Jeg kan garantere at du kommer til å glede deg til hver kjøretime!)

portrett

Mvh Kitty Katarina Evans

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Ann Kornelia som køyrelærar og er strålande fornøgd! Tålmodig, pedagogisk og ikkje minst veldig hyggjeleg og morosam, så kvar time var både underhaldande og lærerik. Gjekk frå å grue meg til å køyre bil til å glede meg til å dra på køyretimane, noko eg aldri hadde sett for meg ville skje. Denne gode og grundige opplæringa resulterte i at eg bestod oppkøyringa på første forsøk! Alle dei fine omtalane som er skreve her er ikkje skreve uten grunn, det er ein veldig fin køyreskule med god kvalitet, og eg kan anbefale den vidare med god samvit.

portrett

Mvh Ingrid Johansen Petersen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Marius som kjørelærer og er veldig fornøyd med den gode og profesjonelle oppfølgingen jeg fikk av han. Anbefales!

portrett

Mvh Oda Kvalavåg Hausberg

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Ønsker du å ta lappen på under 1-2mnd? Da er Anders adressen!! Flott lærer som lærer deg alt du trenger for å bestå oppkjøringen! Bestå selv på første forsøk!!

portrett

Mvh Farid Haidari

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Terningkast 6! Kjørte med Roger. Hyggelig og flink lærer, og gjorde meg trygg i trafikken!

portrett

Mvh Bjørn Flakne

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Er strålende fornøyd med Kjørpent og Ann-Kornelia som kjørelærer. Var nervøs for oppkjøring, men hun var super hjelpsom og fikk meg i mål! Anbefaler kjøreskolen sterkt!

portrett

Mvh Margrethe Landro

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig glad jeg valgte KjørPent som min kjøreskole. Fikk kjapt nye kjøretimer etter de jeg allerede hadde hatt, og kjørerlæreren min Bent var utrolig flink til å holde meg fokusert og motivert. Bestod oppkjøring på første forsøk, og kunne ikke blitt mer fornøyd! Anbefaler virkelig denne skolen til de som er usikker på hvilken kjøreskole man bør ta

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takk til Marius og kjørpent som ga meg en effektiv, kjekk og grundig opplæring. Bestod førerprøve på første forsøk etter grei mengde kjøretimer :) Anbefales.

portrett

Mvh Sander Steffensen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med en annen kjøreskole, men byttet til Kjørpent etter jeg ble anbefalt det av en bekjent. Hadde Roger som kjørelærer, og han var ekstremt flink og gjorde meg trygg i trafikken.

portrett

Mvh Nathalie

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjempefornøyd med alt fra første time til oppkjøringen, Hadde Anders Werner som lærer på Klasse BE, alt gikk unna på en liten uke med flott oppfølging og flink å lære fra seg! slik at oppkjøringen gikk uten problemer. i tillegg var det en kjempegod bil og kjøre! flott ny Merce. Anbefaler på det sterkeste !

portrett

Mvh Martin Totland

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Eg kjørte med Ann Kornelia og er kjempe fornøgd! Hun er svært fleksibel med tiden sin og tok på seg å jobbe helger kun for at eg skulle rekke å ta oppkjøringen min i tide!

portrett

Mvh Adrian Lothe

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Etter min mening beste kjøreskolen i Bergen. Fikk den opplærings måten som passet best til meg og fikk oppleve å mestre å kjøre bil, samt verdier som jeg kan ta med videre i livet. Anbefaler på det høyeste å velge Kjørpent, hilsen en fornøyd kunde med ny og fin lapp i lommeboken.

portrett

Mvh Andreas Rottmann

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takk til kjørpent generelt for en god opplevelse. Hyggelige folk uansett hvem man treffer på i lokalene.Man blir alltid møtt av verdens blideste og hyggeligste "kontordame"i lokalene. 🙂 Spesielt stort takk for tålmodigheten til Kjørelærer TOMMY. ( jeg er ganske sikker på at tålmodigheten din ble testet jevnlig 🙃) Hele kjøreskolen fremstår som profesjonell, og det har ikke vært et problem å få til kjøring på ugunstige tider. TAKK Tommy og kjørpent. Man kan få det til selv om man er voksen og har null erfaring 👏

portrett

Mvh Ann Kristin Hetland

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

En veldig fin og profesjonell kjøreskole som er ekstremt tålmodige med sine elever. Jeg hadde Ann Kornelia og hun var kjempe flink og ga veldig fine råd som jeg skal ta med videre i kjøreeventyret. Anbefales!!

portrett

Mvh Mahbobe Faryabi

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jens-Petter er en helt fantastisk kjørelærer som kommer med konstruktive tilbakemeldinger. Veldig fornøyd! :)

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har været veldig fornøyd med Kjørpent og JP trafikkskole. Jeg lærte alt jeg trengte for å kunne stå på en oppkjøring. De er veldig flinke der og hjelper deg hvis det er problemer.

portrett

Mvh Siri

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Bestod førerprøve på første forsøk! Jeg var i gode hender med min dyktig og effektiv kjørelærer Ann Kornelia. Tusen hjertelig takk til deg og Kjørpent! Anbefales på det høyeste!! :)

portrett

Mvh Emmanuel

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Besto oppkjøring første forsøk takket være Can😍

portrett

Mvh Henrik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Super fornøyd med kjørpent. Fikk veldig god opplæring når det gjelder kjøring, trafikkregler og forståelse. Veldig bra oppfølging av kjørelærer. Anbefaler Ann Kornelia!

portrett

Mvh Alexander Frogner Olsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fullført og bestått oppkjøring etter opplæring hos Kjørpent. Ann Kornelia er en svært dyktig trafikklærer som i tillegg til å inneha høy kompetanse evner å skape en trygg og artig atmosfære rundt kjøretimene, som igjen fører til rask progresjon. Alt i alt opplæring av høy kvalitet hos en helproff trafikkskole👌

portrett

Mvh Sebastian

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Besto førerprøve på første forsøk takket være flinkeste Ann Kornelia! Anbefaler Kjørpent på det sterkeste! Super flinke hele gjengen!

portrett

Mvh Kaia-Emilie

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Thanks Ann Kornelia for being such a wonderful teacher. I really learnt alot from you. Will recommend Ann anytime any day.Also great driving school Kjørpent.

portrett

Mvh Emmanuel

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd med opplæringen, og følte meg trygg hele veien med Kjørpent

portrett

Mvh Rebekka Nyland Hegnes

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok motorsykkellappen i sommar, med Jens Peter som kjørelærar. Kul type, og flink lærar😎 Generelt veldig fornøgd med opplegget 👌

portrett

Mvh Thomas

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med både kjøreskole og kjørelærer Ann Kornelia:)

portrett

Mvh Christer

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Nettopp bestått klasse A og jeg er superfornøyd med hele prosessen. Tommel opp for kjøreskolen og kjørelærer Roger Bjørnø

portrett

Mvh Anders

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Startet hos *.....(annen) trafikkskole, og byttet til Kjørpent da jeg følte det gikk for tregt hos di! Var mye jeg ikke skjønte heller pga forklarings metoden di brukte. Angrer ikke et sekund. Can er en super flink lærer! Lærer deg teknikker og tips som endrer kjørestilen din helt. D gjør deg automatisk mer komfortabel bak rattet, og øker selvtilliten din! Læremåten hans er perfekt! Han forklarer alt på en fin måte. Og sikrer at du virkelig har skjønt det Han har mye bra historier og! bare å glede seg!

portrett

Mvh Nasrullah

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Noe av d raskeste eg har vert gjennom. Effektiv oppføring gjennom tiden, superbra kjøreskole, samme med lærene. bra priser har de også😊😊

portrett

Mvh Aland Besha Ali

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan virkelig anbefale Kjørpent.no videre til alle som leter etter en kjøreskole med dyktige ansatte med godt humør! Jeg vil gi en ekstra takk til Roger som gjorde opplevelsen utrolig trygg og fin! :)

portrett

Mvh Mona Agnethe Said

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hatt både førerkort B og A2 nå her og begge bestått på første, anbefaler!

portrett

Mvh Christopher

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tummen upp för Kjørpent, och ett stort tack till Marius 😃👍 Veldig fornøyd! 🚗✔️

portrett

Mvh Kim Henriksen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takk til Can for en utrolig bra oppfølging ved gjennomføring av førerkort tilhenger Klasse B96. Can i Kjørpent fremstår sterkt faglig dyktig og klar og direkte i sine tilbakemeldinger, noe som gjør at opplegget blir lett å gjennomføre . Vi i Boligdrift og service AS takker for denne gang og vet hvem som er vår leverandør neste gang vi skulle trenge denne type tjenester, terningkast 6

portrett

Mvh Stian Andre Horn

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Med lappen bestått må jeg bare få anbefale kjøre læreren min Roger! Han er fantastisk tålmodig og imøtekommende! Tusen takk😁

portrett

Mvh Jeanette Skaar

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Besto oppkjøringen på første forsøk. Anbefaler Ann Kornelia

portrett

Mvh Kristine Ordemann

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Er meget fornøyd med opplæringen jeg fikk hos kjørpent. Can tilpasset undervisningen perfekt slik at jeg fikk mest ut av alle timene. Anbefaler kjørpent på det sterkeste!

portrett

Mvh Jonas Baran

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

great teaching, friendly people, thorough lessons.

portrett

Mvh Ole Grung

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler Kjørpent ved Roger for undervisning på MC Lappen! Der snakker me kjørelærer so lærer deg fort og effektivt å beherske og behandle sykkelen! Takk for flott opplæring! No nyter eg lappen på leketøyet mitt

portrett

Mvh Jan Ove Andreassen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk til Ann kornelia som hjalp meg med lappen på rekord fart. Utrolig dyktig og lære fra seg og masse gode tips jeg kommer til å ta med meg videre😊 gledet meg til hver kjøretime, stilig dame!

portrett

Mvh Anne Serine Kleppe

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Vil anbefale denne kjøreskolen på det sterkeste. Utrolig hyggelige mennesker. En ekstra takk til min kjøre lærer, Ann Kornelia. Super hyggelig, gruet meg ikke en eneste gang til kjøretimene!😁😁

portrett

Mvh Susanne Pedersen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Ekstremt god veiledning og læring. Gjør ikke bare elevene klar for oppkjøring men gjør dem til veldig dyktige sjåfører! Anbefales på det varmeste

portrett

Mvh Lovise Pedersen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler sterkt Kjørpent til andre som skal ta førerkort. Hadde 5 kjøretimer med Jens petter, utrulig flink til å lære vekk og fortelle ka ein skal fokusere på. Resultatet vart bestått oppkjøring !

portrett

Mvh Sebastian Bjørndal

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Nå har jeg akkurat bestått førerprøven min og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med både kjøreskole og kjørelærer❤️ Jeg anbefaler alle som skal ha kjøretimer hos kjørpent kjører med Can, han har en super oppskrift på hvordan man tar lappen og ikke minst en superkul personlighet😊

portrett

Mvh Åsne Davøen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Eg vil gjerne påpeke at alle ansatte på Kjørpent er veldig grei å de setter all fokus på deg som elev! Utrolig flott opplevelse med masse lærdommer.

portrett

Mvh Stian Rading

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjempe fornøyd med Roger Bjørnø ved kjørpent.no, som MC kjørelærer!! Han var alltid rolig og veeeeldig tålmodig, forklarte alt så enkelt og lett, knall god på positiv feadback🤗 Virket som alle kjørelærerne ved kjørpent.no alltid var i godt humør😊. Både på kontoret, i kjøregården og ute på tur, var det alltid god stemning og mye humor🤩. Tusen takk Roger🤗! Kjørpent.no anbefales på det sterkeste!!

portrett

Mvh Einy Kristine Daviknes

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med Alexander Chad Haukedal. Veldig god lærer som jeg vil anbefale på det sterkeste. Bruker du han er du nesten garantert på å bestå oppkjøring. Han er punktlig og gir deg konstruktiv kritikk samtidig som han er gøy å snakke med. Jeg tok lappen på 3 måneder uten noe erfaring fra før.

portrett

Mvh Adrian Sletten

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

The best driving school ever,thanks to Ann k...she is the best teacher ever,perfectionist,kind and good in communicating...

portrett

Mvh Anthony Manafa

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Å ta lappen hos kjørpent kan trygt anbefales. Gode og trygge biler i et hyggelig miljø. Med god veiledning fra Roger, kunne jeg stille sterkt forbedret til førerprøven og bestå på første forsøk! Utrolig fornøyd!

portrett

Mvh Adrian Rendell

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takk for god opplæring Marius 👏 Kan sterkt anbefale kjørpent 👍👌👌😃

portrett

Mvh Daniel

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

utrolig gode kjørelærere som hjelper deg, forklarer ting veldig enkelt, alle lærere og måten de lærer på er ubeskrivelig BRA!! best i bergen ingen tvil!

portrett

Mvh Ali

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig fornøyd med Kjørpent, utrolig gode kjørelærere som hjelper deg, forklarer ting veldig enkelt =)

portrett

Mvh Fredrik Rokkones

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Et stort takk til Ann Kornelia som fikk meg gjennom førerprøven idag. Hun er en trygg, pedagogisk,fleksibel og god kjørelærer.Kjøretimene har vært lærerike,og ikke minst morsomme. God kommunikasjon og mulighet for å kjøre tidelig før jobb. Har aldri likt å kjøre bil, det har endret seg veldig nå. Jeg kan anbefale Kjør pent og Ann Kornelia på det sterkeste. Tusen takk igjen:)

portrett

Mvh Cathinka Nagelgaard

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Super fornøyd med opplæringen jeg har fått hos kjørpent. Anbefaler Chad Haukedal, hadde han selv som lærer og kunne ikke vært mer fornøyd. Så tusen takk!

portrett

Mvh Aisatou Rojas

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er utrolig fornøyd med opplæringen hos Kjørpent. Kjørte med Roger og anbefaler han virkelig. Han er tålmodig og veldig dyktig i det han gjør. Kjørpent anbefales på det sterkeste!

portrett

Mvh Martine Moe

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig fornøyd med kjøreopplæringen hos kjørpent. Hadde Can som kjørelærer og kunne ikke vært mer fornøyd!! Can er en fantastisk lærer som er utrolig dyktig i det han gjør. Han gir en god og grundig opplæring, samtidig som det aldri er et eneste kjedelig øyeblikk i timene med han. — han er rett og slett verdens beste kjørelærer!! Anbefaler Can på det sterkeste!

portrett

Mvh Amalie Oen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med Can og er kjempefornøyd med hele opplegget! Konkret opplegg som var tilpasset rundt timeplan og jobb, nydelige biler, trivelig kjørelærer, og sist men ikke minst er de meget dyktig til å lære bort kunnskapen de har om trafikken. Kommer nok tilbake her hvis jeg skal utvide førerkortet i fremtiden!

portrett

Mvh Kristoffer

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent er en profesjonell kjøreskole som tar deg godt i mot. De viser forståelse for en travel hverdag som gjør det enkelt å samarbeide og planlegge kjøretimer. Chad Haukedal er en kunnskapsrik, tålmodig og flink instruerende kjørelærer. Han har vært til stor hjelp i å få meg til å like å kjøre bil. Det likte jeg ikke før! Anbefales!

portrett

Mvh Carl Fredrik Hafstad Karlsson

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takk til Ann Kornelia for veldig god opplæring. Veldig oversiktlig og greit. Utrolig hyggelige kjørelærere!

portrett

Mvh Vegard Skeie

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok opplæring på mellomtung motorsykkel (A2) her. Møtte opp på MC kurs (holdt av JP) her etter å ha lest anbefalingene. Jeg fikk med en gang et godt inntrykk av kjøreskolen generelt, og JP spesielt. Dette var mot slutten av sesongen, og for meg var det viktig at jeg hadde lappen i hånden før sesongen var over. Dette forsikret JP meg om at skulle gå helt fint. En måned etterpå hadde jeg bestått førerprøven. Jeg kan anbefale JP på det sterkeste. Jeg ble selvsikker i kjøringen og jeg opplevde trygg, men hurtig progresjon. Generelt: Jeg opplever JP som en svært dyktig kjørelærer. Jeg opplevde det som meget behagelig å ha ham som lærer. Kommunikasjon: Før og etter kjøretimene satt JP av tid til å prate med meg. Vi ble enige om hva vi skulle ha fokus på under kjøringen, og hva som skulle være fokus til neste gang. Underveis i kjøretimene opplever jeg at JP kommuniserer på en måte som gjør at jeg føler meg trygg. Han belyser ofte hva man gjør bra, og hvordan man kan gjøre noe bedre. Individualisering: JP så mine behov, og tilpasset opplæringen på en god måte. Jeg opplevde at jeg fikk utfordringer i takt med min progresjon. JP var også flink til å tilpasse underveis i kjøretimene dersom det var nødvendig.

portrett

Mvh Snorre Himberg

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veien til BE med Kjørpent gikk bra fra første time, bra opplegg med kurs og kjøretime tilpasset min timeplan. Anbefaler Anders som kjørelærer Kjempe god å dele sin kunnskap videre hyggelig og dyktig lærer som gir kjøretimene full utbytte til bestått oppkjøing!

portrett

Mvh Ingvar

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med Ann Kornelia og er superfornøyd!!

portrett

Mvh Morten

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent er en profesjonell og seriøs trafikkskole med dyktige og hyggelige lærere. Jeg kan absolutt anbefale å kjøre med Ann Kornelia - bare underholdningen og humoren er verdt prisen for kjøretimene. Hun hjalp meg fra å ikke kunne sette bilen i gir til å bestå oppkjøringen på første forsøk. Anbefaler alle å ta førerkortet her!

portrett

Mvh Mathias

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk til JP for effektiv og god hjelp til lappen! Bra oppfølging og veldig positiv! Anbefales!

portrett

Mvh Leah

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

For en 38-åring uten særlig tro på egne kjøreevner var det ganske skummelt å skulle gå i gang med kjøringen. Men jeg fikk presentert en klar og tydelig plan for framgangen helt fra starten. Og beskjeden var; dette kom jeg til å klare helt fint! Og det stemte! Alexander var trygg, grei og løsningsorientert! Anbefales!

portrett

Mvh Annikken Valland

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takket være JP fikk jeg lappen på MC etter første forsøk, til tross for prestasjonsangst og alt annet jeg slengte etter ham. Meget fornøyd.

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefales på det sterkeste... Har aldri kjørt mc før, men med Roger var det ingen problem. Dyktig og lærerik med noen herlige kjøretimer (selv i regnværet :P). Hvis du lurer på å ta lappen kjapt og rimelig, velg Kjørpent med de beste kjørelærere og bli fornøyd med å kjøre pent samtidig som å ha de gøyeste kjøretimene :D Lykke til og takk for oppfølgingen!!

portrett

Mvh Wojtek

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hei, Jeg sterk anbefaler Kjørpent skole til alle som ønsker seg å få en lapp, jeg kjørte med Chad som er en fantastisk lærer, han er flink, tålmodig, snill og rolig lærer som hjelper deg til å slappe av og forbedre deg hele tiden.

portrett

Mvh Wael Elgabas

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har vært kjempefornøyd med oppfølging og utvikling hos kjørpent med kjørelærer Ann-Kornelia. Anbefaler firmaet og henne til alle som skal ta lappen!

portrett

Mvh Erik Mikal

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

I godt voksen alder bestemte jeg meg for å realisere en gammel drøm om å ta MC-Lappen. Første time på St. Hans aften og lappen i boks mindre enn 2 måneder deretter takket være fantastisk innsats og god hjelp fra kjørelærer JP ved Kjørpent kjøreskole. JP sydde sammen et solid opplegg som holdt helt etter planen. Med JP`s svært gode pedagogiske evner og tekniske ferdigheter på sykkel var hele undervisningsopplegget en behagelig og trygg reise fra første time frem til man var klar for oppkjøring. Takk også til Roger som tidvis trådte støttende til under timer med fellesundervisning sammen med andre elever. Solid fagmann! Jeg anbefaler Kjørpent på det sterkeste!!! Mvh Vidar

portrett

Mvh Vidar Kleppe

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Gjennomførte en suveren opplæring i regi av Jens Petter. Bilflåten til kjørpent er av ypperste kvalitet, som gjør det ekstra morsomt å lære seg å kjøre. Mange timer blir tilbragt i bilen, så det er viktig at man kommer overens, Jens Petter byr alltid på god stemning som får timene til å gå fort, og vipps, står du der med lappen i hånda!

portrett

Mvh Ole N

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg tok mine kjøretimer hos Kjørpent i sommer, og kunne ikke vært mer fornøyd! Min kjørelærer Can var flink til å tilrettelegge kjøretimer etter min timeplan, samt etter nivået jeg var på. Jeg følte meg alltid trygg under hver kjøretime, og jeg har hatt det kjempe gøy gjennom opplæringen. Jeg kan virkelig anbefale Kjørpent som kjøreskole og Can er virkelig en fantastisk kjørelærer!

portrett

Mvh Benedicte Kristensen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok nettopp MC lappen her (A2) hos JP. Når jeg begynte var jeg en total nybegynner på motorsykler, og JP var fantastisk til å introdusere meg til de på en måte som gjorde at jeg følte meg trygg i trafikken, og lærte noe nytt hele tiden. Jeg fikk vite når jeg gjorde noe feil, hvorfor det var feil, og jeg fikk vite når jeg kjørte bra. Kom meg gjennom hele lappen-prosessen helt problemfritt. Meget fornøyd!

portrett

Mvh Peter

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med opplæring! Tok lappen nå i sommerferien hos JP. Han prioriterer virkelig elevene sine! Til tross for fellesferie fikk han gjort slik at jeg kunne ta lappen i ferien og dra tilbake til studier nå til høsten. Flink til å tilrettelegge, og å se dine behov. Man får gode tilbakemeldinger og tips, og man føler seg trygg under opplæringen. Alltid god stemning i bilen! Kan virkelig anbefale kjørpent og Jens Peter som kjørelærer!

portrett

Mvh Linda

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk til kjørelæreren min Ann Kornelia som har vært tålmodig, pedagogisk, tilpasset både tider og opplæringen, og hele veien gjort det gøy å lære å kjøre! Og kanskje enda viktigere: alltid i godt humør! Det har virkelig vært en fryd å ta lappen her!

portrett

Mvh Marius

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med gjennomgang av opplæring, og med kjørelæreren min Ann-Kornelia. Besto oppkjøring på første forsøk på grunn av grundig opplæring :)

portrett

Mvh Hedvig

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Aldri vært særlig interessert i bil eller kjøring, men trengte lappen til jobb.. Opplegget var enkelt og fleksibelt, så føltes ikke som jeg måtte tilrettelegge dagen for å kjøre, anbefales hvis du ønsker lappen men minst mulig stress!

portrett

Mvh Jonas Øberg

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tilrettelagt opplæring hele veien i tillegg til ordentlig og gjennomførende timer/kurs. Kjørte med JP og er strålende fornøyd. Kjempesnill lærer som ser hva en trenger å jobbe med. Takket være JP og kjørpent fikk jeg lappen på første forsøk! Tusen takk!

portrett

Mvh Linn Xiu Hjortland Hauken

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med opplæring! Kjørte med Alexander som er veldig flink og hyggelig lærer. Anbefales!

portrett

Mvh Victoria

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

With teacher Can was very fun to learn how to drive a car . He have his techniques and tricks which makes all driving process much more easier. I could see that teacher is very knowledge full and really likes what he’s doing. Super satisfied about service and all teachers who I was having courses with. This driving school really knows what they doing. Strongly recommended!!!

portrett

Mvh Laura

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Eg fikk Ann Kornelia som instruktør, og det er eg kjempeglad for. Ho er en veldig dyktig og effektiv sjåfør med lang erfaring og en "no bullshit" mentalitet. Eg har allerede anbefalt ho til fleire av mine venna.

portrett

Mvh Witold Michalski

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Tommy som kjørelærer, og jeg er veldig fornøyd med opplæringen. Tommy er en trygg og god sjåfør som er lett og prate med, og er veldig flink til å tilrettelegge for elevene. Han møter alltid presist og forteller hvilke områder man skal øve på, hva som skal skje før kjøretimen starter, hva man gjør bra ect. Jeg besto på første forsøk, og han var flink til å roe meg ned før jeg satt meg i bilen til sensor. Stor takk! Jeg kunne ikke hatt det bedre. Jeg føler meg som en trygg sjåfør takket være Tommy og kjørpent! <3333333333333

portrett

Mvh Helene

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med Roger hos Kjørtpent. Utrolig kunnskapsrik og hyggelig kar! Ville anbefalt han på det sterkeste.

portrett

Mvh Morten Nikolai Solheim

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Kjørpent med god oppfølging, og utrolig dyktig kjørelærer. Jeg gir de beste anbefalinger!

portrett

Mvh H.

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd med lærer og kjøreskolen. Hadde Can som lærer og fikk en grundig opplæring og en fet opplevelse! Anbefaler å velge Can som din fremtidige kjørelærer :)

portrett

Mvh Sander Kleiven

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Ann Kornelia som kjørelærer, hun er veldig flink til å lære opp og veldig kul! Har liten erfaring med andre kjøreskoler og nå kan jeg si at det er det beste opplæringen jeg har fått av Ann Kornelia! Klarte alt på første forsøk :) (+de har veldig kule biler). Anbefales sterkt!

portrett

Mvh Konrad

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kjørte med Roger og er veldig fornøyd! Han er dyktig og hyggelig og jeg har lært mye når jeg har kjørt med han! Kjørpent anbefales på det sterkeste!

portrett

Mvh Amund

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig fornøyd med opplæringen jeg fikk på kjørpent! Hadde Can, verdens beste lærer!!! Can ga meg en grundig og god opplæring som var langt i fra kjedelig. Kjørpent og Can anbefales på det sterkeste:))

portrett

Mvh Sarah

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Alexander Chad som kjørelærer han er veldig snill og flink til å forklare på forskjellige måter, det er veldig behagelig å kjøre med han

portrett

Mvh Sanarya Salih

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Skolen har vært veldig fleksibel når det kommer til tidspunkt og hele opplæringen var svært godt planlagt. Det var ingen "dødtid" der det gikk lang tid uten opplæring og alt gikk som smurt. Jeg hadde Roger som kjørelærer og har bare positivt å si. Veldig rolig lærer som gir nøye tilbakemeldinger med fokus på at eleven skal forbedre seg. Hjelper også på at han som oftest har en morsom kommentar på lur, alltid gøye kjøretimer. Anbefales sterkt!

portrett

Mvh Sander Kallekleiv Solli

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg tok lappen på en måned hos Roger! 😃 Det var faktisk litt synd og være ferdig da jeg hadde det super kjekt. Utrolig flink lærer som både gir ris og ros. Jeg kommer til og anbefale han videre til alle jeg kjenner, og er du usikker på hvem du skal velge? Vell Roger Bjørnø er mannen !

portrett

Mvh Storm Brudvik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd men Kjørpent! Skolen har veldig dyktige lærere både i teoretisk og praktisk opplæring. Jeg hadde Can som kjørelærer og har fått veldig grundig, effektivt og god opplæring! Jeg opplevde trygghet under kjøretimene mine. Jeg likte hvordan læreren gir tilbakemeldinger og forklarte årsaken til feilene mine og hvordan unngå dem videre. Helle opplærings prosessen var på en veldig profesjonell måte. Jeg er veldig fornøyd men resultatet, bestått oppkjøring etter første forsøk! Anbefaler Kjørpent og Can som kjørelærer på det sterkeste!

portrett

Mvh Maryna

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjempe fornøyd med mine kjøretimer hos Kjørpent, kjempe bra trafikkskole med gode lærere, effektive kjøretimer og fleksible timer. Kan anbefale kjørelærer Roger på det aller høyeste.

portrett

Mvh Sivert Fløgstad Sellevold

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Bra tilrettelagt kjøreopplæring og flinke kjørelærere.

portrett

Mvh Marcus

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fikk tildelt kjørelæreren Alexander (chad) som jeg er super fornøyd med! Lærte mye av han og har fått mange gode råd og tips som ble tatt i bruk. Anbefaler virkelig denne kjøreskolen!

portrett

Mvh Maria

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan virkelig anbefale kjørelæreren min Tommy! Han har vært kjempeflink til å lære meg å kjøre selvstendig og gjorde meg veldig rolig før oppkjøringen. Bestod på første forsøk!

portrett

Mvh Betine

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørelæreren min var veldig flink til å lære fra seg, og gir ikke opp før eleven får det til som skal! Trivdes veldig hos Kjørpent.

portrett

Mvh Rose

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med Kjørpent og Anders. Er en seriøs kjøreskole hvor de tar god opplæring på alvor. Hadde ikke kjørt noe særlig fra før og fikk lappen etter vel en måned. Fornøyd med hvor pedagogisk opplæringen er, der det er rom for å gjøre feil. Anbefaler Kjørpent og ikke minst Anders på det sterkeste!!

portrett

Mvh Marie

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk kjøreskole, anbefaler Can på det sterkeste!! Fetere person skal du leite lenge etter, fleksibel med timer og ikke minst en fantastisk kjørelærer. Alltid hyggelig timer med deg Can

portrett

Mvh Caspar

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil begynne med at Kjørpent er en fantastisk kul og behagelig kjøreskole med mange forskjellige flinke lærere som har hatt kursene. De tilrettelegger kjøring og kurs etter ditt behov. Den teoretiske delen av kurset er veldig lærerikt og samtidig gøy å delta på. Jeg valgte Alexander (Chad) som kjørelærer etter jeg hadde hatt han på Trafikalt grunnkurs og jeg har vært fornøyd med han hele veien frem til i dag da jeg besto førerprøven på første forsøk. Han er veldig snill, flink til å forklare på forskjellige måter som passer til hvert enkelt. Det er veldig behagelig å kjøre med han. Alexander er koselig å snakke med og samtaler flytter naturlig. Jeg hadde absolutt anbefalt å velge han som kjørelærer. Jeg har hatt en fantastisk tid under opplæringen min. #VerdensBesteKjørelærer #KJØRPENT

portrett

Mvh Matilde Solveig Felden

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg valgte denne kjøreskolen etter å ha lest alle disse flotte omtalene, og ble ikke skuffet. Alle er alltid i et strålende humør og veldig positive, i tillegg til å være gode pedagoger. Jeg kjørte med Ann-Kornelia. Hun var flink å forklare, tålmodig og god til å utfordre meg passe, der jeg helst ville holde meg i komfortsonen (funker dårlig hvis en skal nå målet...😅). Alltid god stemning i bilen👌 Kom i mål med teori og oppkjøring på første forsøk i en alder av 40. Aldri for seint😊

portrett

Mvh Cathrine

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd med opplæringen min fra kjørpent. Jeg kan anbefale Can på det sterkeste. Can har gitt meg rom til å feile og reflektere over trafikksituasjoner og selvstendige valg. Han gikk nøye gjennom planen vi hadde satt oss, og var fleksibel med kjøretimer og trinn vurderinger. Jeg følte meg trygg gjennom hele opplærings perioden og på oppkjøringen. Kjørpent legger opp til et tett samarbeid og viser seg lojale overfor kundene. Dette er en kjøreskole av kvalitet og kjørelærere med yrkesstolthet.

portrett

Mvh Petter

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med effektiv og god opplæring. Kjørelærer lærte meg en vinneroppskrift på hvordan å være en trygg og dyktig sjåfør på veiene. Anbefaler Kjørpent og Tommy!

portrett

Mvh Oscar

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok klasse B nå etter sommeren. Fantastisk bra tilrettelagt opplegg! De lever opp til 100% fokus på eleven! Fikk akkuart det jeg kom for! Bra løp og fantastisk kjørelærer. Anbefales på det sterkeste!

portrett

Mvh Eirik Kristoffersen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok MC Lappen hos kjør pent sensommeren 2018 og var veldig fornøyd med opplegget. Du fikk klare og tydelige tilbakemeldinger som sikrer deg en bra opplæring og ein trygg opplevelse når du skal ut på din egenhånd. Masse god erfaring på å kjøre motorsykkel som de er veldig flink på å lære vekk.

portrett

Mvh Morten

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde en kjempe flink lærer som hjalp meg på en god måte med å bestå oppkjøring. Var engasjert og hyggelig og de bryr seg om elevene sine

portrett

Mvh Jonas

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde en kjempe flink lærer som hjalp meg på en god måte med å bestå oppkjøring. Var engasjert og hyggelig og de bryr seg om elevene sine

portrett

Mvh Henrik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk bra kjøreskole med flinke lærere! Anbefaler virkelig! En ekstra takk til kjørelæreren jeg hadde, Ann Kornelia, for en super gøy og lærerik opplæring!

portrett

Mvh Benedicte Paulsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Tommy, og han er veldig rolig og forståelsesfull. Han bruker god tid på å forklare så man virkelig skjønner det han snakker om. Veldig fornøyd, anbefales på det sterkeste.

portrett

Mvh Astrid

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg anbefaler kjørpent til alle sammen! Veldig hyggelige og flinke lærere som gjør kjøretimene til en gøy opplevelse! Dyktig & seriøs med en god dose humor. Fikk MC lappen på første forsøk! Thumbs up Jens Petter og Kjørpent.no!!!

portrett

Mvh Albert

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Ellevill kjøreskole og må spesielt takke Can for at han er en så ufattelig god lærer! Gikk fra 0-100 på bare 6 uker!! Hadde trodd jeg skulle bruke flere måneder på bil lappen! Men med tipsene og teknikkene til Can så gikk alt så mye lettere! Ikke en eneste kjøretime jeg følte jeg ikke fikk lært noe! Alltid god stemning!

portrett

Mvh Marcus Kalstad

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner!

portrett

Mvh Firat Yildirim

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig hyggelige og flinke lærere som gjør kjøretimene til en god opplevelse! Tusen takk JP som hjalp meg med lappen!

portrett

Mvh Ine Malene Norevik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig bra kjøreskole og kjempe flinke lærere!! Bestod på første forsøk! Tusen takk Kjørpent & Marius!!

portrett

Mvh Julie Kjeilen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig bra kjøreskole og flinke lærere, kjørelæreren min (Roger) hjalp meg sånn at jeg greide lappen på null komma niks Anbefales på det sterkeste

portrett

Mvh Joachim Øxenbjerg

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Full score!

portrett

Mvh Marius Larsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med kjør pent kjøreskole! Hatt en helt fantastisk opplevelse med dem. Til tross for at jeg har vært veldig usikker og nesten ikke rørt en bil før jeg begynte der, lærte jeg meg til slutt å bli mer sikker på meg selv og bilen takket være kjør pent. En ekstra takk til min kjørelærer som har holdt ut med meg, takk Roger !

portrett

Mvh Amanda Maria Bergstad

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Vil på alle måter anbefale Can! Har klart å lære så veldig mye på kort tid på grunn av han, utrolig fet type! Absolutt tidenes kjørelærer!! Takk for en gøy og ikke minst lærerik tid

portrett

Mvh Stian Grindevoll

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk til Jens Petter- verdens beste kjørelærer for at du hjalp meg å få lappen i boks. Kommer til å savne turene våre. Kan gi Kjørpent de beste anbefalinger!

portrett

Mvh Sander

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg var så fornøyd med Anders som kjørelærer på B-lappen at jeg tok BE-lappen hos han og. Kjøretimene er alltid like hyggelig og Anders fikset alt for at jeg skulle få ta lappen fort. Tipp topp super fornøyd med Anders og kjør pent kjøreskole!

portrett

Mvh Mathias Haugsbø

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg fikk lappen i dag takket være Can, verdens beste kjørelærer! Hyggelig, kjempegod på trafikksikkerhet og kjøreteknikk, og på å motivere meg før oppkjøringen. Takk for supre kjøretimer, og stå på! Anbefaler alle å velge denne kjøreskolen.

portrett

Mvh William Jalali

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig gode lærere og kjøretøy! Lærerne er både positive og hyggelige, og gir gode, konstruktive tilbakemeldinger på hvordan du kjører. I tillegg har de gratis kaffe- og kakaomaskin😁😁

portrett

Mvh Peder Trones

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Vel, i en alder av 56 år og klar for å ta lappen på tung MC, kan jeg nå glede meg over at teori og kjøretimer, oppkjøring er unnagjort og bestått. Jeg har hatt Roger som "mentor" og kjørelærer. Motiverende, saklig og godt humør hjelper ganske bra i en til tider "anderledes" situasjon for meg. Alt gikk på skinner. Moto Guzzi Bobber har allere fått luftet seg:) Roger kan anbefales for alle aldersgrupper. Det er bare å melde seg på:)

portrett

Mvh Ståle Strønen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig god kjøreskole med fete lærere, godt miljø, og digge kjøretøy enten det er bil eller mc

portrett

Mvh Miksol

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Vil så absolutt anbefale KjørPent og den beste køyrelæraren eg kunne hatt,Anders! Denna karen har ein ro som er heilt rå! Uansett kor mange banneord,kubbinga og tullefeil eg hadde, så var han evig tålmodig, totalt avslappa og i strålande humør! Han får deg til å slappe av og forklare trafikken og situasjona på ein måte som gjer at alt verka logisk(sjølv for ein så lite logisk anlagt person som meg).Han ser fort kva som må jobbast meir med og kva som må til for at akkurat du skal bli ein betre og tryggare sjåfør. I tillegg har han eit fantastisk humør og humoren og småkommentarane gjer at smilebånda alltid er oppe! Eg hadde ein litt vel ambisiøs tidsplan om når eg burde vere klar til å ta lappen og Anders strakk seg langt for at vi skulle klare å nå målet! Er så glad for at eg valde KjørPent og fekk akkurat denna køyrelæraren!

portrett

Mvh Anne

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

på kjørpent alle skal kjøre pent

portrett

Mvh Amjad AlShiekh

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Starte mine kjøretime i februar og tenkte knall i padden😉. Fikk Alexsander (chad) som kjørelærer. Meget fornøyd med alle kjøretimer. Var gøyt på glattkjøring på Voss. Og landeveiskjøring. Kartkjøringen var en utfordring men gikk jo fint. Besto med glans på andre oppkjøring takket være hyggelig sensor. Og knall kjørelærer 😆👍👍. Kjørpent er best😆. Neste på plan er hengerlappen👍👍🤪

portrett

Mvh Even Aleksander Simonsvik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kan virkelig anbefale denne kjøreskolen og kjørelæreren. Han tilrettelegger elevens behov, og jeg er en mann på 39år som har fått æren av å ha hatt «JP» som lærer. Jens stiller krav, men lytt til denne mannen, han får deg igjennom og tar vare på deg -han kan sine ting!

portrett

Mvh Carlos

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg tok klasse A lappen hos Roger Bjørnø på Kjørpent Danmarksplass. Kjempefornøyd opplæringen. Roger er en flink kjørelærer og ikke minst en hyggelig kar å prate med. Roger har også strukket seg langt for at vi skal få kalenderen til å gå opp. Anbefaler Roger hos Kjørpent til alle som skal ta MC-lappen!

portrett

Mvh Andreas Ø. Amundsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent med Roger kan anbefales på det sterkeste! Flink og behagelig sjåførlærer, effektiv og god opplæring🚗💨

portrett

Mvh Malene Høysæter

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte på kjørpent, og bestod oppkjøring på første forsøk. Lærarar som har god kontroll på korleis dei skal få elevar til å gjere det bra. Fantastisk skule

portrett

Mvh Noah

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Fikk god opplæring av Jens Peter. Det var alltid god stemning i bilen, god oppfølging og klare tilbakemeldinger. Opplæringen gikk kjapt og alt ble gjort på det profesjonell måte.

portrett

Mvh Daniel

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med Ann-Kornelia. Utrolig flink kjørelærer som legger opp kjøring veldig enkelt for deg med tanke på skole og fraværsgrensen. Morsom å ha i bilen og holder seg alltid rolig hvis du gjør en feil.

portrett

Mvh Kristoffer

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Chill lærer som du vil føler deg komfortabel med. Hvis du vil at kjøretimene skal gå som en klokke, er det bare å ring ringeren Chad (beste kjørelærer I verden.

portrett

Mvh Ole-Henrik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kjørte med Jens Peter. Lærer vekk på en måte som var utrolig lett å forstå og tålmodig. Godt opplæringsprogram. Jeg hadde problemer med usikkerhet og kløtsj/ gir. Bestod førerprøven på første forsøk. Anbefaler JP på det sterkeste.

portrett

Mvh Silje

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde mange mislykkede forsøk på å ta lappen bak meg, og var livredd for å kjøre bil da jeg kom til Can Yildirim hos Kjør Pent. Han tok meg gjennom utfordringene skritt for skritt, og lærte meg å kjøre bil med utgangspunkt i mine behov og evner. Han er rett og slett en enormt dyktig pedagog! Can har vært like mye en mental trener som en kjørelærer, og har gitt meg motivasjon til å fortsette hver gang jeg ville gi opp. Nå sto jeg på oppkjøringen på første forsøk, og jeg føler meg trygg og sikker som sjåfør. Takk til Can - jeg hadde ikke klart dette uten deg!

portrett

Mvh Renate (40)

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjekk stemning og lærer alt man trenger å vite.

portrett

Mvh Patrick

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd med Kjørpent Trafikkskole. Fine biler, hyggelige lærere, og enkelt å få oversikt over hva du trenger. Anbefaler Chad til kjørelærer! Fet fyr som lar deg høre på akkurat hva du vil på radioen :)

portrett

Mvh Eric Tryland

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte med Jens Petter og gledet meg til hver eneste kjøretime! Var alltid god stemning i bilen, og mye å lære! Veldig kompetente kjørelærere og gode og behagelige biler! Anbefaler på det sterkeste!

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Can og er super fornøyd. Han tilrettela timene og brukte tid på å forklare hva jeg skulle gjøre og hvordan jeg skulle utføre det. Du møter alltid et smil og han er fleksibel med tanke på timeplan.

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jens Peter was a wonderful driving instructor, who taught me the skills I needed throughout my learning experience. I would recommend Jens Peter to absolutely everyone, as he was so kind and patient with me when I made silly mistakes. Before many lessons, especially at the beginning, I was incredibly anxious, however Jens was reassuring when teaching me. . I am so pleased I had Jens to teach me such an important skill. Thank you so much again!"

portrett

Mvh Adil Obol

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde JP som kjørelærer og er utrolig fornøyd! Tilrettela hele opplæringen slik at det passet inn i en travel skolehverdag og med andre aktiviteter. Besto på første forsøk og er strålende fornøyd med hele Kjørpent-teamet! Anbefales!👏��

portrett

Mvh Helene

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig hyggelige folk, kjørte med Ann Kornelia og bestod alt på første forsøk takket være henne 👌��Anbefales!!

portrett

Mvh Steffen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Alt i alt så er dette en super kjøreskole for deg! som det ligger i navnet så blir du lært til og kjøre pent. meget posetive og flinke kjøre lærerer med masse kunskapp møter deg med et smil til vær kjøre time eller kurs. Stor abefalt fra meg som både har tatt bil og lett mc lappen.

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Etter å ha lest tilbakemeldinger fra alle de fornøyde tidligere elevene hos Kjørpent, hadde jeg ekstremt høye forventninger til denne skolen. Kjørpent og læreren min, Anders, overgikk absolutt alle mine forventninger med GOD margin! Før jeg begynte hos Kjørpent, opplevde jeg kjøreskole som et nødvendig (og ikke minst dyrt) onde på vei til førerkortet. Dette var mitt tredje forsøk på ulike kjøreskoler og dermed litt sånn "nå eller aldri"-stemning siden jeg tidligere hadde opplevd at jeg brukte store summer på kjøretimer uten å faktisk bli noe flink til å kjøre. Hadde jeg bare visst hvor gøy det kan være å lære å kjøre hos Kjørpent, hadde jeg definitivt begynt der mye tidligere! På denne skolen får man så utrolig mye ut av både tiden og pengene! Fra første kontakt med skolen har jeg bare hatt positive opplevelser: alle som jobber der er profesjonelle, ekstremt dyktige og ikke minst alltid i godt humør: Du blir alltid møtt med et smil, enten på kontoret eller i kjøretimene. Gjennom ulike teorikurs har jeg truffet de fleste lærere hos Kjørpent, og de er en skikkelig hyggelig gjeng som satser veldig på kvalitet samtidig som de sørger for lett og koselig stemning med elevene i fokus. Kjørelæreren min, Anders, var helt fabelaktig! 👌Denne mannen har nerver av stål: Jeg har ikke møtt en så tålmodig og god lærer i livet mitt! Han er ekstremt flink til å gi både positive og mer kritiske tilbakemeldinger på en svært god måte. Etter kun 1-2 kjøretimer hadde jeg lært mer om hvordan å kjøre trygt i trafikken enn i de to tidligere skoler sammenlagt. Anders ser fort hva du trenger for å bli bedre, og jobber hardt for å få det beste ut av deg. Han mistet aldri roen, til og med etter flere måneder der jeg fortsatt klarte å tulle med samme dumme ting, og derfor måtte få litt repeterende konstruktiv kritikk. Han kunne alltid begrunne og forklare både mer tekniske aspekter ved kjøring og i trafikkbildet generelt på en tydelig og god måte. Jeg opplevde også at han var spesielt god på å se og lytte til meg som elev, og dermed sørge for perfekt personlig tilpasset opplæring i alle mulige situasjoner. I tillegg er han veldig fleksibel og løsningsorientert når det gjelder å finne tidspunkt for kjøretimer. Anders er også flink til å skape et trygt og god miljø i bilen samtidig som han presser deg jevnt ut av komfortsonen. Før jeg begynte med ham opplevde jeg bilen nesten som et monster: farlig og dødelig. I de verste situasjonene kunne jeg bare lukke øynene, og håpe at det skal gå bra.. Mens jeg holdt på å kjøre bilen, da... I dag besto jeg oppkjøring på første forsøk, og en ting sensoren nevnte etterpå var hvor trygg han hadde følt seg under eksamen. Dette gjorde spesielt stort inntrykk hos meg, siden jeg definitivt ikke var noe trygg i trafikken før. Det er kun takket være Anders at jeg er det nå! Sist, men definitivt ikke minst, har han helt knall sans for humor! Det er umulig å ikke bli i godt humør når du kjører med Anders! Kjøretimene ble fort høydepunktene i hver uke, og noe å skikkelig glede seg til. Kjørpent er uten tvil den beste kjøreskolen! Så de som ønsker å ha det kjempegøy samtidig som de blir til trygge og gode sjåfører, bør velge Kjørpent, og ikke minst verdens beste kjørelærer Anders! 😊

portrett

Mvh Triin

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis du vil ha en ærlig, flink,effektiv og morsom lærer anbefaler jeg A.K! Tok sertifikatet med henne i høst og er kjempe fornøyd.. motiverte meg hele veien og hadde troen på meg, noe som gjorde at alt gikk på skinner.. super fornøyd :D

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Anders som kjøre lærer, han var flink til å gi tilbakemeldinger slik at jeg forsto hva som jeg måtte huske på, og hva jeg burde bli bedre på. Han anbefales sterkt! (Besto på første forsøk)!

portrett

Mvh Ingerid

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Begynte med kjøretimer i slutten av september og fikk førerkort i begynnelsen av desember. Min opplevelse av denne perioden har vært utelukkende positiv. Opplevde kjøretimene var tilpasset det nivået man var på, med en strukturert agenda mot målet om få førerkort. Jeg trengte en kjørelærer som var tålmodig og fleksibel. Hadde Anders som kjørelærer og har vært utrolig fornøyd med det. Han er dyktig pedagogisk og gir gode, konkrete og ærlige tilbakemeldinger som er gull verdt. Han er flink å sette mål/lekser man kan jobbe med mot neste kjøretime. Har generelt et inntrykk dette er en kjøreskole med orden og et oppriktig ønske om at elevene skal bli trygge og dyktige sjåfører. Anbefales på det varmeste! :)

portrett

Mvh Charlotte

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd med JP! Han lærte meg å kjøre bil på en rolig og behagelig måte, som gjorde at jeg lærte raskt. Kan absolutt anbefale JP til alle. Hilsen en som er meget fornøyd med en snill og grei kjørelærer!

portrett

Mvh Madelen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

I dag bestått jeg oppkjøring takket være min dyktige kjørelærer Can Yildirim. Han er alltid like blid og støttende og derfor kan jeg med god samvittighet anbefale han som kjørelærer til alle.

portrett

Mvh Usama

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg valgte Kjørpent og Can som kjørelærer etter å ha sett svært gode tilbakemeldinger fra kjente og ukjente, og jeg har ikke angret et sekund på det valget. Can er en fantastisk dyktig trafikklærer som gir opplæring av ypperste kvalitet. Can er i tillegg en herlig person å omgåes som gjorde at jeg gledet meg til hver kjøretime. Han er utrolig flink til å lære bort og forklare, noe som gjør det enkelt å tilegne seg både kunnskap, forståelse og ferdigheter. Metodene og teknikkene jeg har lært av Can blir flittig brukt og gjør bilkjøring til en gledelig og behagelig opplevelse. Can og Kjørpent er både profesjonelle og tydelig opptatt av å levere høy kvalitet, og jeg vil anbefale dem sterkt til alle og enhver som skal ta lappen.

portrett

Mvh JS

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Etter å ha kjørt en stund tidligere med en annen kjørelærer og egentlig ikke trivdes med dette i det hele tatt, byttet jeg kjøreskole og begynte å kjøre med Can, basert på hans gode tilbakemeldinger. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke ble skuffet i det hele tatt. Han er en utrolig pedagogisk kjørelærer som klarer å tilrettelegge og forklare på det viset og nivået en har behov for. Han er en veldig omtenksom person, og flink til å ta hensyn til personlige behov/problemer der det trengs uten at det noen gang føles ubehagelig. Det var bare gøy å ha kjøretimer med Can, selv om det tok tid å omstille seg fra å ha grudd seg for hver eneste kjøretime før, men han bare ordnet det og til slutt syntes jeg det var gøy å kjøre bil!:D Can, eg har ikkje ord for kor mye eg anbefale deg som kjørelærer videre, du er et fantastisk menneske:) hilsen Anja:)

portrett

Mvh Anja Fossfjell

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Superfornøyd med å ha tatt både klasse B og BE hos dere! 🚗💨 Den gode opplæringen jeg har fått har motivert og ikke minst inspirert meg til å fortsette med dette selv!🙂 Stor TAKK

portrett

Mvh Marian Strand

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig chill og god opplæring. Lærer å kjøre bil på en god og trygg måte. Hadde Can som kjørelærer og kan anbefale han på det sterkeste. Smuud å kjøre med og ganske fleksibel. Har gode og kreative løsninger på vanlige problemer og god musikksmak ;)

portrett

Mvh Alexander

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste trafikkskolen i Bergen :D Vil du bli flink til å kjøre, så velg Marius som kjørelærer ;) Merkelig å ikke ha mer kjøretimer, men var en super tid :D

portrett

Mvh Caroline Aase

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Er utrolig fornøyd med opplæringen jeg fikk! Jeg fikk endelig lappen i september, etter dårlige erfaringer ved en annen skole. På kjørpent fikk jeg Can, som uten tvil er verdens beste kjørelærer! Han er en lærer som tar hensyn til hvordan du lærer best, og finner ut hva som skal til for at du skal bli en bedre sjåfør. Han gir deg gode arbeidsmetoder og teknikker slik at du kan føle deg trygg i trafikken. Uten den gode hjelpen jeg fikk, hadde jeg nok ikke hatt lappen i dag. Tusen takk!

portrett

Mvh Tiril Falch Solheim

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Ønsker å skrive en anbefaling om trafikk skolen Kjør pent, og ikke minst om kjørelærer Can! Jeg har kjørt med forskjellige skoler og kjørelærere,og kan med hånden på hjertet si at Can gjør en forskjell.Det har vært en fryd å kjøre med han.Han er behagelig, profesjonell og tar stor ære i å hjelpe deg med det du trenger å lære om kjøring. Han har alternative måter å jobbe på, og klarer å lære bort på en slik måte at det virkelig sitter. Han er blandt annet rå på rygging! Anbefaler alle som bor i Bergensområdet, og som tenker på å ta førerkortet å prøve ut denne trafikkskolen.

portrett

Mvh Hege Eide

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har hatt en fantastisk tid på kjørpent! Vil virkelig anbefale denne kjøreskolen til alle. Jeg har et kjempe godt inntrykk av alle kjørelærne. Men må skryte av min fantastiske Can, som har vært helt suveren den tiden vi kjørte sammen. Jeg gikk fra å såvidt tørre å ta i en bil, til å bli en trygg og reflektert sjåfør. På kjørpent får du skikkelig opplæring, og alle som jobber der er kjempe hyggelig.

portrett

Mvh Miriam Olsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har hatt en helt fantastisk opplæring av flinkeste Jens Peter. Utrolig dyktig, snill, tålmodig og morsom!! ANBEFALER ALLE Å KJØRE MED FLINKESTE JP!!!

portrett

Mvh Helene Andersen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

I dag fikk jeg lappen takket være min dyktige kjørelærer Can Yildirim. Han er alltid like blid og støttende og derfor kan jeg med god samvittighet anbefale han som kjørelærer til alle.

portrett

Mvh Nazmiye Erbey

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjempefornøyd med Kjørpent. Fikk fantastisk opplæring av Can Yildrim, anbefales på det varmeste. Pedagogisk, ærlig, observant, tålmodig, morsom - Can er en kjempegod kjørelærer OG et godt menneske. Han kan lære hvem som helst å bli en god sjåfør, fordi han er en god menneskekjenner og vet hvordan han skal videreformidle kunnskapen sin. Enhver idiot kan lære seg å kjøre bil, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg føler meg som en god sjåfør etter opplæringen med ham, og det er noe ganske annet. TAKK!

portrett

Mvh Marte Blom

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent er en fabelaktig kjøreskole. De er fleksible, grundige, flinke og legger til rette for et opplegg som passer deg. Personlig bestemte jeg meg for kjørpent, da jeg ble introdusert for bergens feteste og dyktigste kjørelærer gjennom Trafikalt grunnkurs. Shoutout to CanTheMan! Å lære og kjøre bil gjennom Kjørpent er en ting jeg aldri har angret på, noe du heller ikke vil gjøre.

portrett

Mvh Erlend Martinsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent har gode tilbud, god oppfølging, gode kurs og gratis kaffe/drikke. Veldig bra skole :)

portrett

Mvh Andreas Minne

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Bestod på første forsøk! Hadde Roger som kjørelærer. Han er en dyktig, tålmodig og artig kjørelærer. Anbefales! :)

portrett

Mvh Karine

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Følte meg hjemme fra første stund. Ble kjempegodt motatt. Jens er utrolig dyktig lærer. Hilst på kontordame og del av de andre lærerne å de er helt konge. Skole som jeg vil anbefale for alle.

portrett

Mvh Knut Horvei

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

På den varmeste anbefaling til den som ønsker å ta lappen er Can den beste kjørelærer jeg har hatt, etter tre ganger forsøk hos ulike kjøreskoler! Som nevnt på tidligere omtaler er Can den mest pedagogisk kjørelærer du kan få. Han er også både hyggelig og morsom. Du går derifra alltid med mer kunnskap om kjøring og tillit. Jeg har hatt mange gode kjøretimer så jeg anbefaler Can på det sterkeste! Sist og ikke minst, Can svikter ikke deg med første oppkjøring heller! :)

portrett

Mvh Thien

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

For en lærer! Fantastisk lærer og ikke minst person. Selvom han heier på feil lag... United av alle lag🤔 takket være han at jeg kjører bilen trygt idag!👌 som han sa; jeg lærer deg å kjøre trygt i trafikken. Ikke bare å ta førerkort. Dette her er en som virkelig kan faget sitt! Ps, gled deg/dere til de strafferundene hans - tror at det kommer til å sitte resten av livet(DET REDDET MEG PÅ OPPKJØRINGEN). Tusen takk nok en gang hilsen Liverbird😂

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kjørte med Can og det er bare hans ferdigheter som sikret meg lappen! Jeg kom rett fra USA med 2 års kjøring under belte og tenkte at dette skulle nå gå helt greit. Etter en rolig tid uten å ha kjørt tenkte jeg at jeg kanskje burde ta meg en øvelsestur bare for å få feelingen på det, jeg måtte jo stå på oppkjøringen innen 1. Mars og stå på første forsøk (grunnet reglene angående inbytte av lappen fra USA). Men jaggu viser seg at det er svinger i dette landet, for å ikke snakke om rundkjøringene, en pinne som noen har stikket ved siden av sjåføren og parkeringsplasser på størrelse med en gjenomsnittelig postkasse... Bestemte meg derfor for å ta noen kjøretimer og kjørpent ble annbefalt. Endte opp med Can, som ikke bare er en fantastisk kjørelærer men en fantastisk rå person. Bare noen usle 4-5 måneder senere skulle jeg til oppkjøring, men takket være det prakteksemplaret av et mennesket Can, var svingene smooth som helmelk, rundkjøringene var lette, pinnen i midten var en girstang som hjalp meg kjøre mer effektivt og den minste parkerings plass var fullstendig håndterbar. Can fokuserte ikke bare på å stå oppkjøringen, men på å forandre meg til en god sjåfør. Viss du fortsatt er i tvil om hvem du burde ta kjøretimene dine med, om du er helt ny eller bare noen uker før oppkjøring så er det i din og alle dine medtraffikanters interesse at du tar de her. PS: Bilene er kjempe rå

portrett

Mvh Stian

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Anders er mannen å ha som wingman når du skal ta lappen!Kjempe ålreit fyr som virkelig kan dette faget! Fyren må være ganske tålmodig også..For jeg begynte i 2007 og tok oppkjøring i dag og bestod på første forsøk! Og nå er vi i 2017 liksom, hehe!Kjenner ikke så godt til de andre der men med hånden på hjertet kan jeg si til dere andre som skal ta lappen :Jeg angrer overhodet ikke på mitt valg av kjøreskole! Dere er en fantastisk gjeng! Tusen hjertelig takk Anders! PS:Så godt å se at Vibeke har FULL kontroll på gjengen der nede!

portrett

Mvh Frode André Emaús

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kan virkelig anbefales! Jeg kjørte med Roger, som er dyktig og ekstremt tålmodig, også etter x-antall kvelning av bil og klussing med gir. Tok sertifikatet på første forsøk, og de hjalp meg med mørkekjøring i ettertid. Disse menneskene strekker seg veldig langt for å hjelpe deg. Velg Kjørpent, så tar du også lappen raskt og ryddig!!

portrett

Mvh Kine Stokke

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Dette er ikke en omtale som er skrevet på oppfordring fra kjørelærer, men heller basert på et ønske å dele den fantastiske opplæringen jeg fikk hos Can. Can (som uttales Jan) er et prakteksempel på en velartikulert, kunnskapsrik og pedagogisk lærer. Kunnskapsnivået og evnen til å formidle krevende informasjon, skiller han ut fra mange andre. Når du sitter deg inn i bilen, får Can deg til å føle deg komfortabel, lærevillig og ikke minst trygg. Pga. omstendigheter med jobb var jeg nødt til å ta langt flere kjøretimer enn pålagt, og ikke en eneste gang følte jeg meg utrygg eller unkomfortabel. Videre har Can en pedagogisk fremtoning som gjør det ufattelig enkelt å ta til seg kunnskap og ferdighet han formidler. Gjør du feil blir du irrettesatt, men tilpasset den sosiale dynamikken du fastsetter i samråd med Can. Selv om Can er utrolig dyktig, er han også en vanvittig jovial og morsom karakter. Det har aldri skjedd at jeg har sittet i den bilen uten at jeg har dradd på smilebåndet flere ganger. Dette er kanskje igjen det som er med på å skape en komfortabel situasjon som gjør det enkelt å ta til seg lærdommen han gir. Jeg har mange års erfaring med å gi og ta i mot læring, og jeg kan med hånden på hjertet si at Can er desidert en av de beste pedagogene jeg har hatt gleden av å møte. Ønsker du ikke bare å ta sertifikatet, men faktisk lære deg å bli en god sjåfør, vel da er valget enkelt - Kjøre med Can Anbefales på det aller sterkeste!

portrett

Mvh Stian

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Er du på utkikk etter en seriøs kjøreskole, hvor din læring blir tilrettelagt etter dine ønsker og behov? Velg Kjørpent da vel! Kjørpent stiller med dyktige kursholdere og kjørelærere. Personlig kan jeg anbefale Can. Can tilrettelegger læringen etter hvordan du er som person, og etter hvilke metoder som fungerer best for deg. Det er aldri en kjedelig time, og du og din læring settes virkelig i sentrum. Hvis du er klar for å bli tatt seriøst som elev, og i tillegg få en effektiv og gøy lærekjøring, da er Kjørpent det beste valget for deg! Kjør pent!

portrett

Mvh Tommy Kristoffersen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig bra! Anbefales!

portrett

Mvh CM

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Er du ute etter en kjørelærer som vil kun ditt beste? Er du ute etter en som vil bli kjent med deg og som er utrolig utadvendt? Vil du ha en kjøreskole som ønsker deg velkommen og tar deg godt imot med åpne armer? Velg kjørpent! Jeg, personlig vil gjerne anbefale Can! - en mer fantastisk kjørelærer får du ikke. Ikke bare er han utrolig flink pedagogisk og vet hva han snakker om, men han bryr seg om elevene sine! For bare noen måneder siden var jeg redd for å kjøre bil. Jeg var også usikker på om jeg skulle ta lappen i automat og ikke med gir - for jeg trodde det skulle være lettere.. Men nå har jeg lappen med gir, takke være Can. Han har gjort meg til en trygg sjåfør og fikk meg til å tro på meg selv! Så, hvis du er trenger en snill, god, omtenksom og en person som lager god stemning i bilen, velg Can! - velg kjørpent!

portrett

Mvh Carlla Michelle

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Velg Anders Werner og kjørpent!!! verdens beste og morsomte kjørelærer som har utrolig god tolmodighet. Veldig veldig veldig veldig fornøyd :))))

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig god kjøreskole finke og så effektivte at jeg fikk lappen på dagen så etter min mening er det en fantastisk kjøreskole

portrett

Mvh Ole Johannes

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med oppfølgingen og kjørerlærer. Fleksible når det gjelder kjøretimer i forhold til din arbeidstid/skoletid.

portrett

Mvh Øyvind

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjempe flink kjøreskole! Fikk Bent som kjørelærer, veldig flink til å forklare, stiller spørsmål under veis og morsom og rolig fyr. Gir gode tilbakemeldinger under vei og etter kjøretimen.

portrett

Mvh Jenny

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

var utrolig heldig med kjørelæreren Marius,utrolig flink lærer brukte lang tid og han ga aldri opp. og fikk lappen til slutt. anbefaler Kjørpent :D

portrett

Mvh Stinelise

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil anbefale kjøreskolen og Anders Werner som kjørelærer! Jeg er superfornøyd og håper alle som tenker å kjøre opp velger kjørpent. Anders er en utrolig dyktig lærer, og er alltid i godt humør. Det var ikke en kjøretime der jeg ikke smilte og var fornøyd med timen. VELG KJØRPENT OG ANDERS :-)))))

portrett

Mvh Andrea

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er veldig fornøyd med kjøreskolen og kjørelæreren min Anders. Jeg hadde kjørt lite på forhånd og fullførte likevel på cirka 2 1/2 måned. Alt var satt opp på en effektiv måte og Anders gjorde kjøringen både gøy og lærerik!

portrett

Mvh Ann Kristin

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Satte meg et mål at jeg skulle ta leppen på en måned. Can hjalp meg med dette ved å sette opp en plan som virket realistisk og passet oss begge. Jeg hadde lite kunnskap og lite erfaring, men etter bare én time med Can hadde jeg bedre syn om hva kjøring går ut på. Can vet akkuratt hva han holder på med og hvordan han skal lære vekk på en mest effektiv måte. En 100% rating er ikke tilfeldig og kommer ikke av seg selv. Man må jobbe hardt og Can gjør akkurat det, han jobber hardt og effektivt. Det er bare en glede å sitte vedsiden av han i bilen og snakke med han. Nå sitter jeg her med lappen i hånden og savner kjøretimene med Can og den elleville audien og det elleville anlegget som gjorde kjøretimene bare enda mer trivelige. Vil du stå på oppkjøringen, ha det gøy i bilen og glede deg til hver kjøretime? Hvis svaret er JA så velg CAN, for det er alltid tid for litt "ADRENALINE" :P

portrett

Mvh Wojtek

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde hørt mye bra om kjørpent på forhånd! Jeg byttet førerskole da jeg ikke trivdes med den forrige, og fant den perfekte balanse mellom streng og hyggelig kjørelærer i JP! Han hjalp til med å sette opp timer, klarte å gjennomføre undervisningen i god tid, og jeg fikk lappen bare en uke etter bursdagen min! Utrolig fornøyd med hele teamet i forhold til ulike teori-kurs! Anbefales på det sterkeste!

portrett

Mvh Julia

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil på alle måter anbefale denne kjøreskolen til dere som skal ta lappen. En spesielt stor takk til Can, en kjørelærer som virkelig vet hva han driver med. Han er flink til å tilpasse alt etter elevenes behov og det er noe jeg syns har vært viktig gjennom hele prosessen. Arbeidsmåten han jobber på er også svært god og effektiv. Jeg har inntrykk av at Can sine elever får forståelse for trafikken på en god og sikker måte grunnet hans måte å jobbe på. Kjøretimene har også hele veien vært fylt med godt humør og latter. Kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med valget av både kjøreskole og kjørelærer!

portrett

Mvh Ida Schive

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

hadde flere oppkjøringer med en annen skole før jeg kontaktet kjørpent. opplæringen var som natt og dag, og jeg merket STOR forskjell selv etter første time! hadde bare et par timer sammen med Can og besto oppkjøring med glans! tolmodig og strukturert kjørelærer som bryr seg, og virkelig kan jobben sin! ambefales på det sterkeste! :D takk for hjelpen Can ;) :D

portrett

Mvh R

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil anbefale denne kjøreskolen på det sterkeste. Og jeg vil anbefalet kjøre lærer Can. Han gir deg god opplæring, bra kjemi og fet musikk. Han spiller også fifa, så spiller du fifa bør du absolutt velge can. Han er en kul fyr og som sagt lærer deg alt du trenger til å bestå førerprøven uten problem!

portrett

Mvh Marcus

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil absolutt anbefale denne kjøreskolen, og spesielt kjørelærer Anders. Jeg hadde ikke kjørt noe før, men han gjorde det kjekt å lære å kjøre, og var veldig flink til å veilede og gi tilbakemeldinger. Allerede etter første kjøretime hadde vi lagt en plan med oppkjøring 2 mnd senere, og lappen ble det på første forsøk! :-)

portrett

Mvh Anna

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hyggelige folk som lærer bort på en god måte. Vi satt opp en plan etter første kjøretime og fullførte etter under en måned strålende fornøyd

portrett

Mvh Mathias Haugsbø

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for kjørpent, men mest av alt for Tommy. Uansett dag eller tid ble det ryddet plass til meg. Han vekker tillit, er avslappet, gir gode tilbakemeldinger, men kanskje viktigst av alt får en til å dra på smilebåndet ofte. Jeg hadde aldri troen på at dette skulle gå veien, men her tok jeg veldig feil. Takk Tommy for at jeg sitter med lappen i hånden og for mange gode kjøretimer med deg. Beste investeringen jeg har gjort. Så til alle dere andre - tommel opp for kjørpent, og heldige er de som får Tommy! Best i test, terningkast 6.

portrett

Mvh Tuva Aasen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Anders var en gøyal kjørelærer, og i tillegg så han fort hva som trengtes for å bli bedre. Jeg hadde hatt flere førerprøver på en annen skole, men strøk hele tiden på grunn av nervøsitet. Han hjalp både med å komme meg over nervøsiteten, og hjalp meg indirekte ved å sitte i bilen mens jeg hadde oppkjøring. Takket være Anders, sto jeg nå på første forsøk med han som kjørelærer ^^

portrett

Mvh Jens Hetland

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Øyvind Eidesen må være den beste kjørelæreren i Bergen! The best there is the best there was the best there ever will be!

portrett

Mvh Kristoffer K

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis du vil ha en kjøre lærer som tar deg seriøst, og som virkelig gjør alt for at du skal føle deg trygg og flink bak rattet, velg JP!! Med han knekker du virkelig alle vanskelige koder, og du vokser på hver kjøretime! Han er enmorsom og en fin fyr å snakke med!! Tusen takk JP for en kjekk og gøy opplæring! Uten deg hadde eg aldri blitt motivert til å ta lappen, og hadde heller ikke bestått på første forsøk �� Tusen takk!!

portrett

Mvh Trine

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

CAN tusen takk for at du hjalp meg gjennom denne tiden,du hjalp meg når jeg stresset og det er jeg utrolig takknemlig for, da var førerbeviset i boks og det er takket være deg, Can er den beste kjørelæreren og jeg anbefaler han på det sterkeste. tusen takk for alt, LAPPEN!!

portrett

Mvh Ruben Nøttveit

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Endelig har jeg fått lappen, takket være denne kjøreskolen, men ikke minst takket være Can! Bedre kjørelærer får du ikke! Supersnill,morsom og veldig tålmodig. Målet var å bli en trygg sjåfør for at jeg kan ha min sønn med meg, og det har vi klart. Jeg kan nå kjøre han trygt hvor som helst. TUSEN TUSEN TAKK!☺️☺️

portrett

Mvh Malin

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bestod oppkjøring i dag på første forsøk, mye takket være Kjørpent.no. Jeg hadde hverken optimal tidsluke til å gjennomføre opplæringen eller mulighet til å øvelseskjøre så mye som jeg burde, men på grunn av Can "the man" sin fantastiske opplæring og Tommy sine fantastiske kurs, sitter jeg nå på så mye kunnskap at jeg vil være trygg i trafikken. Dette må helt klart være den beste kjøreskolen i Bergen, og anbefales på det sterkeste!

portrett

Mvh Daniel E

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takker Can for verdens beste opplæring! Denne kjøreskolen anbefales på det sterkeste! Jeg hadde ingen muligheter til øvelsekjøre, men på grunn av profesionalt opplæring av Can og Kjørepent jeg føler meg nå trygg i bil og traffik.

portrett

Mvh Olga

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Opplæringen var bra, morsom og grei kjørelærer (JP). Fornøyd med opplæringem, bestod på andre forsøk. Anbefaler Jens Petter veldig! Takk for en hyggellig opplæring!

portrett

Mvh Sander Husa

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kuleste og flinkeste kjørelæreren du finner. Man føler seg ikke stresset eller presset under kjøringen. Opplæringen er også godt tilrettelagt for oss elever slik at man ikke trenger å at unødvendig masse timer. Ny Audi a6, og som sagt 95 % av elevene står på første forsøk :)

portrett

Mvh Daniel Flo S

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Opplæringen ble tilrettelagt et tempo som fungerte best mulig for meg, og kjørelæreren var veldig forståelsesfull og hjelpsom når det gjaldt å sette opp kjøretimer som ikke gav meg mye fravær på skolen. Jeg var veldig stresset når det gjaldt kjøring, spesielt når det nærmet seg oppkjøring. Det hjalp meg at kjørelæreren var avslappet, og at han forsikret meg at han ikke ville sende meg til en oppkjøring jeg ikke var klar til. Bestod på første forsøk med Can!

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med kjørpent og Anders Werner som kjørelærer! Kunne ikke kjøre bil da jeg startet og fikk lappen på under to måneder! Hadde ikke klart dette uten en så engasjert og flink lærer som Anders! Takk for en hyggelig tid i bilen, og for trygg og god opplæring! :)

portrett

Mvh Annette

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Angrer ikke ett sekund at jeg valgte Kjørpent. Hadde Can som kjørelærer, og han gjør undervisningen lærerikt, interessant og gøyt. Han er en fantastisk kjørelærer og veileder. Jeg er veldig treig til å forstå ting, men han var veldig tålmodig til å lære og formidle meg på en måte som gjør at det er enkelt for meg å forstå. Hadde oppkjøring den 17. mars, og bestod på første forsøk takket være Can! Hadde ikke klart meg og bestått på første forsøk uten hans hjelp! Utrolig takknemlig og glad for at jeg valgte Kjørpent og Can som kjørelærer! Kjørelærerne på Kjørpent er alltid veldig imøtekommende, blid, glad og koselig å snakke med selv om du ikke har dem som kjørelærer. Skal være helt ærlig at jeg savner litt av kjøretimene jeg hadde på Kjørpent. Jeg anbefaler for det sterkeste Kjørpent, og Can!

portrett

Mvh Trine Tran

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med kjørpent, og kjørelæreren jeg hadde, anbefaler å kjøre med Can, viser forståelse, hyggelig fyr og flink å lære fra seg på en god måte, er super fornøyd, jeg lærte fort av han

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med Kjørpent og JP sin hjelp på veien mot lappen :D Anbefaler dem på det sterkeste!

portrett

Mvh Therese Grimstad

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg brukte JP Trafikkskole, og er superfornøyd med opplæringen jeg fikk, måten kjørelæreren gikk frem med opplæringen, prisen ble ikke høyere enn forventet, og jeg hadde det gøy under opplæringen. Anbefaler JP Trafikkskole AS til alle som er bilinteressert, og som vil ta førerkort Klasse B så gøy og effektivt som mulig.

portrett

Mvh Stian Bjørndal

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med kjørpent sin opplæring, førte til at jeg besto på første forsøk :)

portrett

Mvh Malin

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig fornøyd med valg av kjøreskole. Kjørpent stod til alle forventninger. Trivelig lokale, samt engasjerte og hyggelige lærere/kursholdere. Stor takk til Jens Peter for fint samarbeid!

portrett

Mvh Andrea Ljosnes

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Av de kjørelærerne jeg har hatt på Kjørpent, så anbefaler jeg Can på det sterkeste. Grei fyr og en god lærer som ikke er redd for å rette eleven, samtidig som han viser forståelse.

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kunne ikke vært mer fornøyd med valg av kjøreskole og kjørelærer. Bestod oppkjøring på første forsøk, takket være Jens Peter sin hjelp! Anbefaler kjøreskolen, og Jens Peter på det sterkeste!

portrett

Mvh Mario Gauteplass

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Ble syk siste dagen av kurset, og det var absolutt ingen problem å delta på den ene dagen ved et senere kurs. Veldig kjekt å kunne chatte med dem på siden også. Raskt svar og flotte lærer! Kurset har hvert veldig lærerikt og lærer har hvert engasjert!

portrett

Mvh Alina Käthe Wessels

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hatt en fantastisk tid på kjørpent. Var kjempe fornøyd med Jens Peter som kjørelærer. Beste kjørelæreren jeg har hatt. Lærte veldig mye og besto på første forsøk.!

portrett

Mvh Tommy Nguyen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

var uheldig med kjørelærer på max trafikkskole, byttet og er strofornøyd med kjør pent

portrett

Mvh Joachim Matthiesen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har hatt en fantastisk tid i bilen. Har lært utrolig mye! All honnør til Anders Werner. En bedre lærer skal en lete lenge etter.

portrett

Mvh Marius Tjugum

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Dette trafikale grunnkurset var rett og slett bra! Læreren var intresert og viste god kunnskap gjennom å ha samtaler med elevene:) på denne måten ble undervisningen mer intresang. Læreren var også posetiv. Alltid viktig med en lærer som ikke er gretten! Jeg lærte mye nytt og dette anbefales.

portrett

Mvh Camilla

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler alle på det sterkeste å ta førerkort ved kjørpent. Jeg fikk alltid kjøretimer når jeg ønsket og ble hentet akkurat der det måtte passe. Om du ønsker en gøy, lærerik og god opplæring anbefaler jeg å kjøre med Anders :) Tusen takk for to fine måneder!

portrett

Mvh Aurora Abrahamsen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Trygg og god opplæring får du hos Kjørpent trafikkskole. Følger du kursene og rådene vil du garantert bestå førerprøven. Lykke til

portrett

Mvh Ole Henrik Kongsrud

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent anbefales med det sterkeste :) vil takke Bent Larsen for kjempe god opplæring! Han er jo den beste læreren som finns :)

portrett

Mvh Sara

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Er kjempe fornøyd med kjøre skolen. Bra opplæring og super duper flink kjøre lærer, Takk bent Larsen for god opplæring ! Trafikkskolen anbefales på det sterkeste ! :)

portrett

Mvh Linn

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig bra trafikkskole med trivelige lokaler, hyggelige lærere, vanvittig bra resepsjonsdame, null ventetid og billigst i Bergen!! Jeg bestod MC lappen for 9 timer siden, og alt takket være "JP trafikkskole". Anbefales på det varmeste. Han jobber med dine dårlige sider, og fremhever dine gode sider. En bedre, gøyere og tryggere opplæring skal du lete lenge etter. Han passer på deg på veien, og sørger for at du kan det du bør kunne. Lykke til!

portrett

Mvh Pia

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har du lyst på tidenes opplæring så går du for Kjørpent. Vil spesielt takke Can my main man. Legendarisk fyr, legendarisk bil og ikke minst legendarisk opplæring. Anbelafer Kjørpent hvis du har lyst å bli en trygg og god sjåfør, samtidig som du har det utrolig gøy på kjøretimene :)

portrett

Mvh Ilir Maliqi

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tusen takk for gode og lærerike økter sammen med Can. Han er en fantastisk lærer og sørger for at elevene sitter igjen med gode kjøreegenskaper, noe alle selvsagt har bruk for! Jeg anbefaler han til alle som ønsker å ta lappen på bil! :)

portrett

Mvh Lovise Meltzer Rygh

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

For nøyaktig en uke siden, to dager 6 timer og 27 minutter siden bestod jeg oppkjøring på første forsøk - takk til min aldeles gode kjørelærer Bent Larsen! Ikke bare har jeg lært hvordan jeg kan kjøre bil tryggest mulig - men jeg har også hatt en super lærerik opplevelse på glattkjøring på Voss samt. en god lunsj på bensinstasjonen på landeveiskjøringen. Bent er kanskje litt streng mot deg, men til gjengjeld så kan du faktisk kjøre bil! Virkelig til å anbefales. Tipp topp tommel opp #bentforpresident

portrett

Mvh Sirill

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg anbefaler kjøreskolen veldig sterkt! Jeg fikk god opplæring fra en veldig flink og hyggelig kjørelærer som gjorde meg trygg i bilen og i trafikken. Så jeg anbefaler kjørpent.no for alle som vil lære å kjøre bil, også takker jeg Bent for god opplæring :D

portrett

Mvh Johanne Grønnevik Hansen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg tok førerkort klasse B hos kjørpent.no og er strålende fornøyd med det. Flinke og engasjerte lærere utstyrt med helt nye biler. Fikk kjøretimer som passet meg og skolen veldig bra. Veldig fornøyd med at kjørpent.no bruker banen på Voss som glattkjøringsbane. Fikk en del mer mengde trening der kontra om det hadde vært den på Sotra. Veldig fornøyd!!

portrett

Mvh Elias Haugen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Super trafikkskole som kan anbefales til alle. Og om du vil bli skikkelig flink til å kjøre så må du velge Can;) tusen takk for en super opplæring!

portrett

Mvh Malin Rolland

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg utvidet mitt førerkort til BE hos Kjørpent.no i 2010 Og har tatt andre førerkortklasser hos andre kjøreskoler i Norge, dog noen år siden.. Men hos Kjørpent.no fikk jeg en enkel, profesjonell og en kjempegod opplæring. Vil absolutt annbefale denne trafikkskolen til alle som enten skal ta førerkort for første gang eller utvide sitt førerkort med andre førerkortklasser.

portrett

Mvh P_S

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Helt fantastik periode av livet mitt, og ikke minst minnerik! Helt turen fra trafikalt til bestått førerprøve med dere og ikke minst med Can har vært en glede. Anbefaler derefor Kjøprpent for alle som ønsker skikkelig god opplæring i bilkjøring og hvordan man skal oppføre seg på veien!

portrett

Mvh Marius Helland Hauge

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Flinke lærere, med god humor :) anbefales !!!!! :) spess til Roger

portrett

Mvh Storm Brudvik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Utrolig bra kjøreskole, anbefales til alle, spesielt kjørelærer Can! Han er helt fantastisk dyktig å grei, å rett å slett den beste kjørelæreren jeg noen gang har hatt. Han jobber med elevene på en måte vi forstår bedre på, å han er ute etter å faktisk hjelpe:) Jeg er strålende fornøyd, besto oppkjøring på første forsøk:) Stor takk til kjørpent, spesielt til Can! Takk:D

portrett

Mvh Nathalie Mercadal

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg må takke for en gøy, morsom og fantastisk opplæring hos kjørpent! Har virkelig lært fra den beste, Anders! :) :)

portrett

Mvh Marian Strand

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

God service. Kule lærere. Bra humor

portrett

Mvh Henrik Borge

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Yes!!! endelig lappen!! :) Har hatt en super og minnerik periode sammen med dere. Anbefaler Kjørpent på det sterkeste og spesielt kjørelæreren vår Can (The man). Hilsen meg og Sofie Nicola Rasmussen :)

portrett

Mvh Vilde Otterstad

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Valgte Kjørpent som trafikkskolesenter og fikk høre at Can var en bra kjørelærer av min bror. Har aldri i ett sekund angret på valget jeg tok. Alle timene var lærerike og fylt med nye utfordringer og masse progresjon. Han sier ikke bare hva du gjør feil, men får deg også til å tenke igjennom hvorfor man gjorde feil, og hva man skulle gjort. Noe som gjør at man faktisk vet hvorfor man gjør forskjellige valg i trafikken istedenfor å bare ta valg ut ifra hva man har blitt fortalt. På grunn av dette føler jeg at Can har gjort meg til en selvstendig og trygg sjåfør. I tillegg er kjøretimene aldri kjedelige, det er alltid god stemning i bilen og jeg har aldri gruet meg til en eneste kjøretime. For en grundig og god opplæring og morsomme kjøretimer bør du velge Can Trafikkskole!

portrett

Mvh Sindre

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

takk for hjelp til forerkortet tommy. du var veldig flink og hyggelig. jeg anbefaler kjørepent til alle.

portrett

Mvh Moha

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har tatt både grunnkurs, mørkekjøring og kl b hos kjørpent. og har vært strålende fornøyd med alt. Anbefaler alle å kjøre med denne gjengen. Hyggelige og seriøse folk alle sammen.

portrett

Mvh Jonas

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har tatt både grunnkurs, mørkekjøring og kl b hos kjørpent. og har vært strålende fornøyd med alt. Anbefaler alle å kjøre med denne gjengen. Hyggelige og seriøse folk alle sammen.

portrett

Mvh Peter B

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har kjørt med Anders på Kjørpent. Han gode rutiner noe som gjør jeg absolutt vil anbefale ham. Han gjør deg trygg i trafikken. God peiling på bil har han også. Han møter deg alltid med et smil! Har har god erfaring noe som kommer godt med. Har gjennomført med relativit få timer uten og måtee legge ut for mye på lappen. Kjørte det obligatoriske til BE en lørdag, noe som passet meg ypperlig. Har ellers fått timer når det skulle passe meg, noe som er ganske greit i forhold til skolen. Vil derfor anbefale alle Kjørpent og ikke minst Anders som trafikklærer.

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok lappen med Roger på kjørpent. Ser at noen har skrevet at han avlyste og holdt på med telefon. Dette skjenner jeg meg ikke igjen i. Roger var alltid hyggelig og gav gode tilbakemeldinger. Tok lappen på ett minimum at timer. Anbefales på sterkeste.

portrett

Mvh Robert P

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørte først hos en annen kjøreskole, men så byttet jeg til Kjørpent av ulike årsaker. Beste valget jeg har gjort på lenge, er super fornøyd! Gikk igjennom alle trinnene kjapt, men nøye! Bestod oppkjøringen på første forsøk, og mye bedre enn jeg noen gang hadde trodd. Sensor sa "det var over gjennomsnittet" og var meget fornøyd. Har kun Roger å takke det for. Han er avslappet og behagelig, noe som gjør at jeg også følte meg mer avslappet, en egenskap alle kjørelærere burde ha spør du meg. Har bare hørt positive tilbakemeldinger av andre som har kjørt med Kjørpent, og i tillegg til gode lærere, lærerike timer og mye gøy, så har de veldig flotte biler og motorsykler! Skal også ta lappen på mellomtung mc til våren hos han, fordi jeg er så fornøyd med resultatet på bil :) Anbefaler Roger og Kjørpent på det sterkeste!

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg hadde Can som kjørerlærer. En virkelig flink og kul fyr som gjør deg trygg bak rattet. Han får deg til å holde roen og ikke bli stresset. Han lærer deg alt man bør kunne for å ferdes trygt i trafikken. Han sløser ikke bort tiden og alle timer er lærerike og nye temaer. Fikk lappen på første forsøk uten noen feil, takket være Can. Anbefaler Can på det sterkeste !!!

portrett

Mvh Henrik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har fått opplæring med Can. Jeg er superfornøyd. Jeg måtte bytte kjørelærer og det var åpenbart ett bra valg å kjøre med Can. Han har tilført meg mye ny og bedre kunnskaper når det kommer til bilkjøring. Oppfølgingen har vært fantastisk bra og han har en flott evne til å plukke ut nøyaktig det man trenger å fokusere på og bygger en opp til å bli trygg bak rattet. Kvaliteten på opplæringen er upåklagelig og jeg kan anbefale hans kjøreskole på det varmeste. Jeg er superfornøyd (gjentar meg selv) og sitter igjen med inntrykk av money well spent! Dette er ikke en kjørelærer som bare lar deg kjøre og ta time etter time uten å komme noe videre, hver time lærer du noe og nivået heves etter hver gang! Anbefales :-)

portrett

Mvh Laila

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Tok teori og mc kurs her hjemme. Ringte til kjørpent, Roger ringte meg opp så var vi i gang. Fikk oppkjørings dato nesten med engang og så kjørte vi igjennom alt på en god måte. Veldig fornøyd med alt. Roger hadde tilog med sikkerhetskurs på vei med meg på en søndag slik at vi skulle rekke oppkjøringa mi. Super kjøreskole og hyggelige folk! Bare hørt gode ord av andre så eg valgte dem. Angrer ikke det spor!

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hei, Jeg heter Petter og med god veiledning fra Can "The Man" (Kjørpent) har jeg lært meg å kjøre penest... i familien. Mitt valg av kjørelærer i 2010/2011 var egentlig veldig til tilfeldig, og jeg var utrolig heldig. Jeg ble kjent med sjåførlæreren, Can via min storebror. Jeg kunne fått hvem som helst. Jeg har hørt mange uheldige historier når det gjelder valg av sjåførlærer, men Can var helt fantastisk flink å lære fra seg. I tillegg ble han som en god kompis. Jeg fikk ikke øvelsekjøre hjemme, så kan trygt si at det var Can som lærte meg å kjøre bil. Og hvis du syns det er viktig å kjøre en fin bil mens du lærer å kjøre bil; KJØRPENT er trafikkskolen for deg - Fineste bilene i by`n. ..og DU lurer på hvilke kjørelærer du skal velge? Velg Can. Hes the man. Godt likt som medmenneske og som veileder. Ikke nøl, ring han i dag for en uformell prat. Mvh Petter

portrett

Mvh Petter Strand L

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis du skal begynne å ta kjøretimer, synes du garantert det er vanskelig å finne ut hvilken skole du skal velge. Jeg vil hvert fall anbefale Kjørpent, og kjørelærenen Can. Han er ung og vittig, noe som gjør at det er lett å prate med han, og kjøretimene blir med det samme mye gøyere. Til tross for at han er ung er han en veldig god kjørelærer. Han lærer deg å være selvstendig, og ta gode valg i trafikken. Han gir deg ikke alle svarene på hva som er riktig og feil, han lar deg heller forsøke selv. Alt huskes lettere om du får erfare det, i stedet for å høre om det. Jeg er superfornøyd med opplæringen jeg fikk, og bestod oppkjøringen på første forsøk uten problem :-)

portrett

Mvh Kristine

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

kjørpent e rett og slett verdens beste kjøreskule, som eg anbafaler på det aller sterkeste !!!! og spør etter Can, då skal eg love deg at du aldri lurer på en eneste ting i trafikken igjen.... !! Can fekk opp augene mine og satt veldig perspektiv på ting sånn at eg forstod alt med EIN GONG !! Han e dessuten en dritkul fyr så du faktisk kan spør om ting uten å føle deg dum eller ubrukelig.. eg har aldri møtt ein einaste person som har vore bedre enn han til å både lære fra seg, men ikkje minst å bli ein god sjåfør !! etter mi meining så e da ikkje tvil om kem folk BØR velga viss dei ska bli ein skiekkelig god og sikker sjåfør i trafikken !! Eg bare seie da.. eg begynte på lappen i midten av februar og var ferdig med oppkjøringen med NULL feil 31.mars.. eg føle at eg ikkje trenge sei meir.. Can er anbefalt på det aller sterkeste fra meg !!

portrett

Mvh Tom Cato M

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg valgte å ta sertifikatet hos kjørpent, noe jeg er utrolig glad for at jeg gjorde. Hadde Can som kjørelærer og kan ikke si noe annet enn at han er en fantastisk lærer, motivator og veileder. Han gjør undervisningen interessant, gøy og ikke minst lærerik. Dette er en kjørelærer som er dedikert til jobben og som er faglig dyktig. Han har en evne til å lære bort og formidle på en måte som gjør det enkelt å forstå og engasjere seg i undervisningen. Han er også en lærer som er tålmodig, ærlig, strukturert, pedagogisk og som bruker gode læringsmetoder som han tilpasser etter den individuelles behov. Jeg anbefaler kjørpent på det sterkeste. Dette blir uten tvil de bilturene du ikke glemmer!

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Veldig motiverende lærere som gir deg lyst til å lære. Mr. Can laget et veldig bra og rimelig opplegg som gjorde meg klar i god tid før oppkjøring. Og vil du høre på HØY musikk kjør med Can the man :)

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐

I kjør pent ble jeg tatt godt imot. Lærerne er opptatt av at du skal få fram ditt beste, og prioriterer sine elever sånn at de skal få en opplæring som passer dem. De har bred faglig kompetanse og alle lærerne er veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg anbefaler kjør pent på det sterkeste!!!!!!!!

portrett

Mvh Vilde S

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐

Er kjempe fornøyd med Can som kjørelærer hos Kjørpent! En flott kjøreskole, som er verdt å prøve :-))

portrett

Mvh Synne

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Flink kjørelærer som oppdager feilene dine før de rekker å gjøre de. Veldig pedagogisk og flink til å lære bort både om bil og trafikk. Hadde Can som kjørelærer.

portrett

Mvh Oda

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg tok sertifikatet hos kjørpent i 2011! Jeg hadde Can som kjører lærer og var kjempe fornøyd med han og kjøreskolen! Han var super tålmodig, forståelsesfull, nøye og flink! tror ikke jeg hadde klart å ta lappen på 3 måneder visst jeg ikke jeg hadde hatt han som kjørelærer. Han var også super fleksibel, og klarte alltid å presse inn en uventet kjøretime! som sagt så er jeg super fornøyd med Can og jeg synes alle som vurderer å velge kjørpent som kjøreskole skal "go for it" og spørre etter Can som kjørelærer! da får dere en god og gøy opplæring!

portrett

Mvh Ingeborg

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde kjørelærer Can, som er veldig flink. Veldig grei og gøy å ha kjøretimer med! Can sørger absolutt for at man er helt klar når oppkjøringsdagen kommer, og er opptatt av at alt skal sitte skikkelig. Etter fullført kjøreopplæring med Can er du garantert en god sjåfør :)

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde en dødsfet og flink kjørelærer, Can"theman". Var akkuratt som om christiano ronaldo skulle lært meg å spille fotball.

portrett

Mvh Espen F

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent.no klarer det det mange svikter på. Gjøre undervisningen spennende, interessant og gøy! Jeg hadde Can som kjørelærer, han er en kanon kar med stor tolmodighet og ro som smitter når man er ute å kjører i stressende situasjoner. Han har et veldig godt opplæringsopplegg, med ærlige tilbakemeldinger og målsetninger. Anbefaler Kjørpent.no på det varmeste, bonusen er den strøkne bilparken!

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjorpent er i mine øyne bergens beste kjøreskole. Kjørelærerene er fantastisk snile, spesielt Can, som var min kjørelærer. Kjørpent trafikkskole er en veldig seriøs og bra kjøreskole. Når man har kjøretime med Can så har man det skikkelig gøy samtidig som man lærer alt man må kunne for å kjøre sikkert i trafikken. Anbefaler han på det sterkeste. :)

portrett

Mvh Caroline B

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørelærerne er greie og holder alltid avtaler! De vil også gjøre det billigst mulig for eleven! Eg har tatt lettsykkel, tungsykkel og bil her! Har hatt Øyvind og Tommy!

portrett

Mvh Han Ene

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

alt var bra. Lærerne er tydelige og de viser og forklare veldig bra. prisen er også ganske bra for å være så erfarne lærere. ps: du får sitte i den feteste audien go den feteste mercedesen :P

portrett

Mvh Julian Karmelk

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

kjempe fornøyd med kjørerskolen. en hyggelig og smilende gjeng. Jeg kjørte med roger. en kul kar, som er svært dyktig å lære fra seg :)

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde helt fantastisk kjørelærer, var mye nytt hver gang men Jens Christian guidet meg gjennom det lekende lett! Alltid hyggelige folk som mer enn gjerne setter av en prat hvis du bare stikker innom, kjempefornøyd!

portrett

Mvh Patrik

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Kjørpent.no er en seriøs og stabil bedrift. de tilrettelegger kjøretimer osv så mye som mulig for deg i forhold til skole/jobb osv. de har et fast læreprogram som de følger og er dyktig til å lære deg til å handle riktig å trafikken. og hver eneste dag er kjørelærerene god og blid, uansett om det er 8 om morgenen eller 3 om ettermiddagen. også har jo de noe som ikke går ann å unngå, nemmelig de feteste bilene du kan kjøre med på en kjøreskole!

portrett

Mvh Espen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Hadde Øyvind som kjørelærer når jeg tok lappen for 4 år siden.. Konge fyr, grådig dyktig og artig :)

portrett

Mvh Abbedissen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

hadde grunnkurs her for noen uker siden. Lærte masse og er klar for ta lappen også. Enkelt valg om hvor jeg skal kjøre ihvertfall.. Feite biler og kule folk :)

portrett

Mvh hht

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Sentrale og nye, flotte lokaler på Danmarksplass. Hyggelig folk, følte meg alltid velkommen. Fine og gode biler. Hadde Øyvind, superfornøyd. Han var passe streng og passe kul.

portrett

Mvh K.E.H

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

lærerne er kjempehyggelige. alltid ett smil på lur, og lærer bort tingene effektivt og bra. fikk tilpasset timene til å passe meg så mye som mulig, men kan ikke alltid klaffe helt. men totalt er jeg storfornøyd og er ingen tvil hvor jeg anbefaler folk kjøre.

portrett

Mvh B.F

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg holder på å ta setvikatet hos kjørpent og jeg er storfornøyd. De er veldig profesjonelle og gjør kjøringen gøy og lærerik. Jeg har Can som kjørelærer, og kunne ikke vært mer fornøyd! anbefaler han på det sterkeste. Han er kjempe flink, chill, tålmodig og cool :-D! VELG KJØRPENT! og Can... :-D

portrett

Mvh Anonym

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg syns det var veldgi bra! Jeg lærte mye! ble litt mye i lengden, men det gjør det vell alle plasser!? :P men utrolig fornøyd hvertfall ! :D

portrett

Mvh Helene M S

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Trafikalt grunnkurs er kjedelig, med mindre man har Anders og Øyvind som lærere. De slenger inn en god dose humor, latter, alvorlighet og seriøsitet. Og med et fire dagers kurs så lengter man nesten tilbake allerede dagen etterpå. Skal definitivt fullføre lappen hos Kjørpent.no, og skal anbefale Kjørpent.no videre til alle som vurderer/skal ta lappen! Er spent på hvem jeg får som kjørelærer videre!

portrett

Mvh Michelle

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Takker Marius for verdens beste opplæring! Kommer til å anbefale Kjørpent til alle jeg kjenner for de har veldig god opplæring og fine biler. Gøy å ta lappen når det finnes sånne kjørelærere :)

portrett

Mvh Carolen

portrett
Group 3

⭐⭐⭐⭐⭐

Har hatt Øyvind Eidesen som kjørelærer. Klasse! Anbefales på det sterkeste.