Om Kjørpent

Siden 2009 har vi hjulpet flere tusen elever med førerkort på bil, MC og tilhenger.

Vår visjon er det samme som den gang: å gjøre veien til førerkortet sikker, effektiv og morsom. Basert på anmeldelser fra tidligere elever, er dette en kombinasjon som fungerer svært bra.

Vi tilbyr opplæring i alle lette førerkortklasser, fra B, B automat, BE og B96 til A, A1 og A2. Med lokaler i Solheimsgaten på Danmarksplass, er det kort vei til både sentrum og nærliggende bydeler. Dette gjør det enkelt for deg som elev å møte der det passer deg i samråd med din lærer hos oss. Det er ikke alltid fornuftig for deg som elev at vi sammen bruker kjøretimene som en transportetappe (for eks. kjøre til og fra der du bor), da dette vil kunne bety flere timer. Vi gir deg de beste anbefalingene som er i DIN favør. Dette planlegger vi sammen med deg i starten av opplæringen.

Inkluderende miljø

I dag består Kjørpent av åtte trafikklærere og en kontormedarbeider, alle med mål om å gi deg som elev en tett og personlig oppfølgning – uansett hvilket nivå du er på. Vi legger vekt på ha et minnerikt og inkluderende miljø, enten vi befinner oss i bilen, på kontoret eller i klasserommet. Det skal være gøy å lære!

Visste du at vi har lærere både i Åsane, Arna, Sotra, Askøy, Fana og Loddefjord? Det betyr at du kan være elev hos oss uansett hvor i Bergen du holder til.

Våre trafikklærere

Er du klar for å booke din første kjøretime hos oss?