Gi bort gavekort til jul - få 20% rabatt*

*Feks: Kjøp gavekort på kr 1000,- Betal 800. (Maxrabatt er 2000kr)

Gavekort

Kjøp gavekort - få 20 % rabatt (Max rabatt er kr 2000)

En gave som betyr noe! 

Førerkortet er starten på en ny opplevelse og friheten som ingen vil gi fra seg. Å gi et gavekort til førerkortopplæring er en omtenksom og unik gave. Hos oss er eleven i fokus og vi er stolt av å være den "best anbefalte trafikkskolen" i hele Bergen.

"Jeg tok førerkort klasse B hos kjørpent.no og er strålende fornøyd med det. Flinke og engasjerte lærere utstyrt med fin bilpark.
Fikk kjøretimer som passet meg og skolen veldig bra.
Veldig fornøyd med at kjørpent.no bruker banen på Voss som glattkjøringsbane. Fikk en del mer mengde trening der kontra om det hadde vært den på Sotra.
Veldig fornøyd!!"
Elias Haugen 10-sep-2015

Du finner flere omtaler fra våre tidligere elever her 

Gi bort ett gavekort på trafikkopplæring til jul!

Fyll ut skjema og vi tar kontakt med deg snarest!

Det kan være vanskelig å finne julegaver, vi har derfor valgt å gi deg en unik mulighet til å forenkle gavekjøp og få 20% rabatt. (inntil 2000kr i rabatt) 
Førerkortopplæringen i dag er mer krevende enn noen gang og derfor kan det være dyrt for veldig mange å ta førerkortet uten hjelp fra nær familie eller venner.

Inviter også venner og familie til å kjøpe gavekort sammen eller hver for dere.

Vi er meget stolt av vår lave strykprosent. Vi tilbyr deg kvalitet i opplæringen. Dette gir den beste opplæringen. Selv om vi holder til i Bergen, dekker vi også Arna, Åsane, Osterøy, Fana og Bergen Vest.

Våre lærere møter elevene der eleven er. Vi møter våre elever på avtalt sted til avtalt tid. Vi tilpasser oss og anbefaler eventuelle møtested (sentralt) ihht øvelsen som skal gjennomføres slik at eleven får best utbytte av timen.  

Tilbudet gjelder nye elever og kan ikke kombineres med pakketilbud.

AMP by FUNBIT

Chatt med oss