Vil du jobbe sammen med oss?

Vår visjon er alltid det samme: å gjøre veien til førerkortet sikker, effektiv og morsom. Basert på anmeldelser fra tidligere elever, er dette en kombinasjon som fungerer svært bra.

Vi ønsker god stemning i bilen

Det skal være gøy å lære! Hvert år siden vi startet i 2009 har vi hjulpet hundrevis av elever med førerkortet. Visjonen vår har alltid vært den samme: å gjøre veien til førerkortet sikker, effektiv og morsom. Den beste måten å gjøre dette på er å ha trafikklærere som elsker jobben sin og brenner for det de driver med – for det merker elevene!

Kjørpent består av åtte trafikklærere og en kontormedarbeider. Sammen jobber vi for å skape et positivt, minnerikt og inkluderende miljø for læring – ikke bare i bilen, men også på kontoret og i klasserommet.

Våre trafikklærere skal ha fokus på at læring skal være gøy, og at det skal være en avslappende, vennlig og god stemning i bilen. Enten om eleven liker å skravle eller helst vil kjøre i stillhet og ha det rolig. Målet er at elevene skal glede seg til kjøretimene.

Vi er derfor stolte over at elevene omtaler trafikklærerne våre som dyktige, tålmodige, pedagogiske, morsomme, nøyaktige, trygge og forståelsesfulle.

Les mer om hva elevene synes om oss her!

Undervisningen blir tilpasset eleven

Vi erfarer at den beste måten å garantere at læringen blir effektiv og gøy er at eleven føler mestring hele veien til førerkortet. Derfor tilpasser vi undervisningen til hver enkelt elev og følger læreplanen.

Ingen elev er helt lik. Noen lærer raskt, andre saktere. Det en elev synes er kjempegøy, er en stor prøvelse for en annen.

Opplæringen hos oss tar alltid utgangspunkt i nivået eleven befinner gse på. Vi tar ting i elevens tempo, og passer på at eleven mestrer det hen skal før vi går videre til noe nytt. En god trafikklærer vil gi elever tett og personlig oppfølging hele veien, slik at eleven skal føle deg trygg, sett og ivaretatt.

Høres dette ut som et miljø du ønsker å jobbe i, ønsker vi deg med på laget vårt!
Er du en erfaren, nyutdannet trafikklærer eller lurer på om du vil å bli trafikklærer som ønsker å jobbe i en morsom og profesjonell arbeidsmiljø? Da er Kjørpent Trafikkskole det perfekte stedet for deg!

Vi søker nå etter trafikklærere som primært kan undervise på klasse B, men det er også en bonus om du kan undervise i andre førerkortklasser. Hos oss er du velkommen uansett om du er nyutdannet eller har lang erfaring i bransjen.

Vi tilbyr et sosialt miljø, der vi arrangerer en felles tur en gang i året, en utenlandsreise og trafikklærerdagene (annen hvert år). Vi vil at du skal trives hos oss og ha det gøy sammen med dine kollegaer.

Vi vil også at du skal ha en god arbeidsavtale hos oss.

- Konkurransedyktig lønn
- Betalt for alle helligdager som inntreffer på ukedager
- Overtidsbetaling
- Fleksibel ferieavvikling, 5 uker
- Mulighet for videreutdanning og kursing
- Pensjonssparing mer enn minimum lovpålagte krav
- God helseforsikring med 12 behandlinger inkl. per år

- Ingen krav om at du må jobbe på kveld og helger, slik at du kan få en god balanse mellom arbeid, familie og fritid

Hos Kjørpent Trafikkskole har vi en moderne kjøretøypark og stor elevtilgang. Vi gir deg muligheten til å jobbe med de nyeste og beste kjøretøyene på markedet og hjelpe elever med å lære å kjøre bil på en trygg, gøy og ansvarlig måte.

Hvis dette høres ut som en jobb du vil trives i, så ikke nøl med å sende inn spørsmål og din søknad til oss.

Daglig leder Roger Bjørnø post@kjorpent.no

Faglig leder Anders Werner anders@kjorpent.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg.