KJØRPENT STØTTER UNGDOMMEN

Kjørpent gir tilbake til samfunnet!

Kjørpent ønsker å gi tilbake ved å tilby alle unge en sjanse til å delta i idrett eller andre aktiviteter, skape et fellesskap og gi dem et sted å være.

Tilbud i idrett og aktiviteter
Kjørpent er engasjert i å skape et inkluderende miljø for ungdommen. Vi ønsker å gi dem muligheten til å delta i idrett eller andre aktiviteter, og dermed bygge sterke bånd og styrke deres fellesskapsfølelse.
Dette gjør vi ved å sponse idrettslag, trenings/idrettsarena og aktiviteter for ungdom.

Sponsor muligheter
Er din klubb på utkikk etter en sponsor? Kjørpent ønsker å støtte lokale idrettslag og ungdomsorganisasjoner. Ta kontakt med oss, og la oss sammen bidra til å skape en positiv og støttende arena for unge talenter. Se mer info

Samarbeid med bedrifter
Kjørpent inviterer bedrifter til å være med på denne viktige reisen. Ønsker din bedrift å samarbeide med Kjørpent for å bidra til ungdommenes fremtid? Vi vil gjerne høre fra dere! Ta kontakt, og la oss sammen veilede barn og unge inn i en aktiv livsstil.

Ønsker din klubb eller bedrift å bli en del av denne spennende satsingen? Har du spørsmål om hvordan vi kan samarbeide for å støtte ungdommen i deres aktiviteter? Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss via sponsorsiden, og sammen kan vi skape meningsfulle endringer i ungdommenes liv.

Dette er mer enn bare en satsing – det er vår måte å veilede barn og unge inn i en aktiv livsstil og gi dem en plattform hvor de kan skinne. Sammen kan vi forme en fremtid full av muligheter og positiv vekst.

Kjørpent i mellomtiden!