Skal du begynne på lappen? Her er 3 gode grunner til å velge Kjørpent

Å ta førerkortet er en stor og viktig drøm for mange. Men i havet av kjøreskoler kan det være vanskelig å finne ut hvilken som er rett for deg. Her er tre grunner til at Kjørpent er et trygt og godt valg.

En trafikkskole nær deg

Kjørpent holder til i Solheimsgaten på Danmarksplass – som både er sentrumsnært og har kort vei til nærliggende bydeler.

Men du må ikke nødvendigvis holde til i sentrum for å kjøre hos oss! Vi har nemlig lærere i Åsane, Arna, Sotra, Askøy, Fana og Loddefjord. Det betyr at du kan være elev hos oss uansett hvor i Bergen du holder til.

Garantert god stemning i bilen

Det skal være gøy å lære! Hvert år siden vi startet i 2009 har vi hjulpet hundrevis av elever med førerkortet. Visjonen vår har alltid vært den samme: å gjøre veien til førerkortet sikker, effektiv og morsom. Den beste måten å gjøre dette på er å ha trafikklærere som elsker jobben sin og brenner for det de driver med – for det merker elevene!

Kjørpent består av åtte trafikklærere og en kontormedarbeider. Sammen jobber vi for å skape et positivt, minnerikt og inkluderende miljø for læring – ikke bare i bilen, men også på kontoret og i klasserommet.

Våre trafikklærere har fokus på at læring skal være gøy, og at det skal være en avslappende, vennlig og god stemning i bilen. Enten du liker å skravle eller helst vil kjøre i stillhet, finner vi kjørelæreren som passer for deg. Målet er at du skal glede deg til kjøretimene.

Vi er derfor stolte over at elevene omtaler trafikklærerne våre som dyktige, tålmodige, pedagogiske, morsomme, nøyaktige, trygge og forståelsesfulle.

Men du trenger ikke ta oss på ordet når vi sier at elevene er fornøyde – les hva elevene synes om oss her!

Undervisningen blir tilpasset deg

Vi erfarer at den beste måten å garantere at læringen blir effektiv og gøy er at eleven føler mestring hele veien til førerkortet. Derfor tilpasser vi undervisningen til hver enkelt.

Ingen elev er helt lik. Noen lærer raskt, andre saktere. Det en elev synes er kjempegøy, er en stor prøvelse for en annen.

Opplæringen hos oss tar alltid utgangspunkt i nivået du befinner deg på. Vi tar ting i ditt tempo, og passer på at du mestrer det du skal før vi går videre til noe nytt. Din trafikklærer vil gi deg tett og personlig oppfølging hele veien, slik at du skal føle deg trygg, sett og ivaretatt.