Kjørpent+Askøy Rulleklubb

Støtte til Skating: Bygger sammen et skatemiljø

Kjørpent støtter Askøy Rulleklubb

Kjørpent er en støttespiller for Askøy Rulleklubb og deres lidenskap for skating! Vi tror på betydningen av skøytesporten som et verktøy for å samle mennesker og bygge et sterkt fellesskap. Gjennom vårt partnerskap med Askøy Rulleklubb ønsker vi å bidra til å fremme skating som en positiv og inkluderende aktivitet for alle.

Vårt Engasjement:

  • Støtte til Skaterne: Vi støtter Askøy Rulleklubb i deres arbeid med å tilrettelegge for skøyteaktiviteter og arrangementer som fremmer skøytesporten blant skatere i alle aldre og nivåer. Vårt mål er å bidra til å skape et trygt og støttende miljø hvor alle kan utforske sin lidenskap for skating.
  • Sammenkomster og Arrangementer: Vi deltar og støtter klubbenes arrangementer og samfunnssamlinger, og bidrar til å spre glede og entusiasme for skating i Askøy. Vi er opptatt av å være en positiv tilstedeværelse og ressurs for skatemiljøet.
  • Synliggjøring: Vi er stolte av vårt partnerskap med Askøy Rulleklubb, og vi vil aktivt synliggjøre dette gjennom vårt samarbeid på digitale plattformer og ved arrangementer. Gjennom synlighet ønsker vi å inspirere flere til å delta og engasjere seg i skating.

Eksklusive Tilbud:

  • Som en del av vårt partnerskap med Askøy Rulleklubb, ønsker vi å tilby eksklusive fordeler til klubbens medlemmer og støttespillere. Dra nytte av spesialpriser på kjøreopplæring hos Kjørpent Trafikkskole, samt andre unike tilbud på våre tjenester. Du kan trykke her for å se eksklusive tilbud. Kontakt oss for å lære mer om hvordan du kan dra nytte av disse eksklusive fordelene, og bli med oss på reisen mot å realisere drømmer!

Våre trafikklærere

Er du klar for å booke din første kjøretime hos oss?