Kjørpent+Askøy Vannpoloklubb

Støtte til Unge Talenter: En Reise Mot Drømmer

Kjørpent støtter Askøy Vannpoloklubb

Kjørpent er stolt av å støtte Askøy Vannpoloklubb i deres arbeid med å fremme vannpolosporten blant unge talenter. Vi erkjenner viktigheten av å støtte lokale idrettslag som bidrar til å skape et aktivt og inkluderende lokalsamfunn. Gjennom vårt partnerskap med Askøy Vannpoloklubb ønsker vi å være med på å utvikle talenter og skape et positivt miljø for idrett i Askøy-regionen.

Vårt Engasjement:

  • Talentstøtte: Vi støtter Askøy Vannpoloklubb i deres arbeid med å utvikle unge talenter innen vannpolo. Gjennom vårt engasjement ønsker vi å bidra til talentutvikling og fremme en lidenskap for idrett blant barn og ungdommer på Askøy.
  • Støtte til klubbens arrangementer: Vi er dedikert til å støtte Askøy Vannpoloklubb i deres arrangementer og aktiviteter. Gjennom vårt partnerskap bidrar vi til å skape vellykkede og minneverdige opplevelser for klubbens medlemmer og lokalsamfunnet.
  • Synliggjøring: Som sponsor av Askøy Vannpoloklubb vil vi synliggjøre vårt engasjement gjennom logoeksponering på klubbens nettside, sosiale medier og arrangementer. Vi ønsker å være en stolt støttespiller for vannpolosporten på Askøy.

Eksklusive Tilbud:

  • Som en del av vårt partnerskap med Askøy Vannpoloklubb, ønsker vi å tilby eksklusive fordeler til klubbens medlemmer og støttespillere. Dra nytte av spesialpriser på kjøreopplæring hos Kjørpent Trafikkskole, samt andre unike tilbud på våre tjenester. Du kan trykke her for å se eksklusive tilbud. Kontakt oss for å lære mer om hvordan du kan dra nytte av disse eksklusive fordelene, og bli med oss på reisen mot å realisere drømmer!

Våre trafikklærere

Er du klar for å booke din første kjøretime hos oss?