Kjørpent+ProPadel

Kjørpent støtter de unge med ProPadel - En Padelopplevelse for alle

Vi er stolte av vårt spennende samarbeid med ProPadel, hvor vi gjør padel tilgjengelig for barn og ungdommer!
Hos Kjørpent Trafikkskole tror vi på å støtte lokale aktiviteter som bidrar til trivsel og utvikling, og sammen med Pro Padel har vi skapt et unikt partnerskap for å gjøre padel til en enda mer tilgjengelig og spennende opplevelse for unge.

Vårt engasjement:

🎾 Padelcamp i ferietider:
I hjertet av ferietider arrangerer vi spennende padelcamps, hvor barn og ungdommer kan utforske gleden ved padel. Vi dekker en del av kostnadene for å sikre at ingen går glipp av denne unike muligheten til å bli god og utvikle seg i en morsom sport.

🚗 Ungdomskurs:
Våre dedikerte kurs for ungdommer er designet for både nybegynnere, viderekommende og talenter. Med erfarne instruktører og en støttende atmosfære, er dette kurset en flott måte for unge talenter å forbedre sine ferdigheter i padel.

🌐 Arrangementer: Vi går utover for å støtte lokalsamfunnet og ungdommer gjennom ulike arrangementer. Enten det er veldedighetsturneringer, åpne arrangementer eller samfunnsinitiativer, er vårt mål å skape en positiv innvirkning og gi tilbake.

Eksklusive fordeler for ProPadel kunder:

🌟 Som kunder og brukere av ProPadel får du ikke bare tilgang til spennende aktiviteter og arrangementer, men du nyter også eksklusive tilbud hos Kjørpent Trafikkskole. Vi ønsker å gi dere en ekstra belønning for deres engasjement og lidenskap for padel!

Du finner QR-koden du kan skanne for å se rabatter eller kan du trykke her for å se eksklusive tilbud.
Utforsk padelverdenen med oss, hvor ungdommer får muligheten til å utvikle seg, utforske nye interesser og ha det gøy. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til spennende padelcamp, ungdomskurs og arrangementer som støtter fellesskapet vårt.

Sammen skaper vi minner!


Ta kontakt med oss om du lurer på noe.

Våre trafikklærere

Er du klar for å booke din første kjøretime hos oss?