Kjørpent+Sædalen Idrettslag

Kjørpent støtter de lokale idrettslagene - Skap idrettsglede for barn og unge

Vi er begeistret for vårt nære samarbeid med Sædalen Idrettslag, hvor vi sammen jobber for å støtte lokale idrettslag og gjøre idretten enda mer attraktiv for barn og unge! Hos Kjørpent Trafikkskole tror vi på å støtte lokale aktiviteter som fremmer trivsel og utvikling i nærmiljøet. Sammen med Sædalen Idrettslag har vi etablert et hjertevarmt partnerskap for å skape idrettsglede og engasjement blant barn og unge.

Vårt engasjement:

Idrettsstøtte til lokalsamfunnet:
Vi bidrar direkte til Sædalen Idrettslag for å styrke idrettsmiljøet i nærområdet. Pengene går direkte til klubben, slik at de kan skape attraktive tilbud for barn og unge, samt styrke idrettsfellesskapet i Sædalen.

🤾 Idrettsarrangementer:
Vi støtter lokale idrettsarrangementer som skaper spenning og engasjement. Enten det er fotballturneringer, håndballkamper eller andre aktiviteter, ønsker vi å være en støttespiller for å fremme idrettsglede og fellesskap i Sædalen.

🌐 Klubbutvikling:
Vi er dedikert til å hjelpe Sædalen Idrettslag med å utvikle seg og vokse. Pengestøtten fra vårt samarbeid går til klubbens tiltak for å gjøre idretten mer tilgjengelig, gøy og engasjerende for alle aldre.

Eksklusive fordeler for Sædalen Idrettslag medlemmer og familie:

🌟 Som medlemmer og familie av Sædalen Idrettslag får dere ikke bare tilgang til spennende idrettsarrangementer, men også eksklusive tilbud hos Kjørpent Trafikkskole. Vi ønsker å belønne dere for deres støtte til lokalidretten!

Egne rabatter til deg som kunde, ta kontakt med oss eller se eget infoskriv/nettside fra klubben om eksklusive rabatter for medlemmer, familie og venner.

Spesialtilbud for idrettslag:
Vi kan holde dedikerte trafikalt grunnkurs for hele lag innenfor alderstrinnet i deres egne lokaler med gode priser (10-16 påmeldte).
Dette kan skreddersys og må forhåndsbestilles, ta kontakt for mer informasjon.

Cashback-løsning, gi tilbake til klubben:
Melde dere med koden Sædalen500 når dere bestiller eller underveis i opplæringen, slik at Sædalen Idrettslag får 500 kr i cashback når du har fullført opplæring for klasse B førerkort eller 200 kr for B96/BE.
Egen cashback til klubben ved egne trafikalt grunnkurs i deres lokaler.

Dette er en enkel måte å støtte klubben på!

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

Sammen skaper vi idrettsglede for lokalsamfunnet!

Våre trafikklærere

Er du klar for å booke din første kjøretime hos oss?