Ønsker du å samarbeide med Kjørpent?

Ønsker din bedrift å engasjere seg sammen med Kjørpent som sponsor eller ønsker du/dere å søke om sponsormidler til din klubb eller ungdomsaktivitet, vil vi å gjøre denne prosessen så tilgjengelig og støttende som mulig.

Vi erkjenner at lidenskapen og engasjementet fra samfunnet vårt er avgjørende for vår felles suksess for ungdommen og deres fremtid.

Ved å bruke Kjørpent som sponsor, gir vi støtte ikke bare gjennom økonomiske midler, men også ved å være en aktiv partner i arrangementer og initiativer. Vi er også interessert i å forstå hvordan støtten vår kan gjøre en reell forskjell og skape positiv innvirkning på lokalsamfunnet.

Søkere oppfordres til å presentere sin klubb eller ungdomsaktivitet på en måte som viser engasjement, potensial og verdier som samsvarer med Kjørpent`s visjon. Vi ønsker å bygge bærekraftige partnerskap som ikke bare gagner mottakeren, men også styrker båndene i samfunnet vårt.

Kjørpent ser frem til å motta søknader og samarbeide med dedikerte enkeltpersoner og grupper som deler vårt engasjement for å støtte ungdomsaktiviteter og skape meningsfulle opplevelser for fremtidige generasjoner.

Vi er åpne for en mangfoldig rekke ungdomsaktiviteter, enten det er idrett, kultur, kunst eller trafikksikre tiltak.

TA KONTAKT MED OSS I DAG!

Våre trafikklærere

Er du klar for å booke din første kjøretime hos oss?